HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben şimdi host aldım ve bir script buldum.
FileZilla ile dosyaları aktarıyorum siteye.
Fakat şuan siteye giremiyorum.
Girdiğimde webhost sitesinin ana sayfası çıkıyor.
Ayrıca dosyaları aktardıktan sonra server hızını nasıl belirleyeceğim ?
Bana biri yardım etsin lütfen.
+Rep vericem.
FileZilla ile dosyaları aktarıyorum siteye.
Fakat şuan siteye giremiyorum.
Girdiğimde webhost sitesinin ana sayfası çıkıyor.
Ayrıca dosyaları aktardıktan sonra server hızını nasıl belirleyeceğim ?
Bana biri yardım etsin lütfen.
+Rep vericem.
şuan hesabın tam olarak aktif değil bekle biraz email alacaksın sonra aynen devam![]()
Kardeşim herşey tamam, vahaları falan oluşturdum, sw hızını, asker hızını falan herşeyi ayarladım. Sonra multihunter'a giriş yaptığımda hiç bir şey gözükmüyor. Köy yok, admin paneline giriyorum, şifreyi girince eror veriyor. Sebep nedir ? Dosyaları tekrardan aktarıyorum şuan. Düzelir mi ki ?
kurulumu tamamlayamamışsın anlayacağın multihunter aşamasında hata almışsın filezilladan install ve gameengine klasorunu sil tekrar yükle ve iki dosyayı sağ tıkla izinleri değiştir 777 yap tüm klasorlere uyarla de daha sonra mysql database yi sil kurulıma başlarken yenisini aç tekrar kurKardeşim herşey tamam, vahaları falan oluşturdum, sw hızını, asker hızını falan herşeyi ayarladım. Sonra multihunter'a giriş yaptığımda hiç bir şey gözükmüyor. Köy yok, admin paneline giriyorum, şifreyi girince eror veriyor. Sebep nedir ? Dosyaları tekrardan aktarıyorum şuan. Düzelir mi ki ?
öncelikle multihunterla adminpaneline giremezsin oyuna yeni bir hesapla kayıt olup o hesabı phpmyadmin den admin yapabilirsin
kurulumu tamamlayamamışsın anlayacağın multihunter aşamasında hata almışsın filezilladan install ve gameengine klasorunu sil tekrar yükle ve iki dosyayı sağ tıkla izinleri değiştir 777 yap tüm klasorlere uyarla de daha sonra mysql database yi sil kurulıma başlarken yenisini aç tekrar kur
öncelikle multihunterla adminpaneline giremezsin oyuna yeni bir hesapla kayıt olup o hesabı phpmyadmin den admin yapabilirsin
Kardeşim senden bir daha cevap alamayınca yeni bir host aldım ve şuan dosyaları yeniden aktarıyorum. Yine aynı hatayı almam mümkün mü ? Bir de şu hostun süresi ne kadar ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)