mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Script Bilen Arkadaşlar Bir Baksın Rica Ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PesimisT45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben şimdi host aldım ve bir script buldum.
FileZilla ile dosyaları aktarıyorum siteye.
Fakat şuan siteye giremiyorum.
Girdiğimde webhost sitesinin ana sayfası çıkıyor.
Ayrıca dosyaları aktardıktan sonra server hızını nasıl belirleyeceğim ?
Bana biri yardım etsin lütfen.
+Rep vericem.​

şuan hesabın tam olarak aktif değil bekle biraz email alacaksın sonra aynen devam :)

Kardeşim herşey tamam, vahaları falan oluşturdum, sw hızını, asker hızını falan herşeyi ayarladım. Sonra multihunter'a giriş yaptığımda hiç bir şey gözükmüyor. Köy yok, admin paneline giriyorum, şifreyi girince eror veriyor. Sebep nedir ? Dosyaları tekrardan aktarıyorum şuan. Düzelir mi ki ?

Kardeşim herşey tamam, vahaları falan oluşturdum, sw hızını, asker hızını falan herşeyi ayarladım. Sonra multihunter'a giriş yaptığımda hiç bir şey gözükmüyor. Köy yok, admin paneline giriyorum, şifreyi girince eror veriyor. Sebep nedir ? Dosyaları tekrardan aktarıyorum şuan. Düzelir mi ki ?
kurulumu tamamlayamamışsın anlayacağın multihunter aşamasında hata almışsın filezilladan install ve gameengine klasorunu sil tekrar yükle ve iki dosyayı sağ tıkla izinleri değiştir 777 yap tüm klasorlere uyarla de daha sonra mysql database yi sil kurulıma başlarken yenisini aç tekrar kur

öncelikle multihunterla adminpaneline giremezsin oyuna yeni bir hesapla kayıt olup o hesabı phpmyadmin den admin yapabilirsin

kurulumu tamamlayamamışsın anlayacağın multihunter aşamasında hata almışsın filezilladan install ve gameengine klasorunu sil tekrar yükle ve iki dosyayı sağ tıkla izinleri değiştir 777 yap tüm klasorlere uyarla de daha sonra mysql database yi sil kurulıma başlarken yenisini aç tekrar kur

öncelikle multihunterla adminpaneline giremezsin oyuna yeni bir hesapla kayıt olup o hesabı phpmyadmin den admin yapabilirsin

Kardeşim senden bir daha cevap alamayınca yeni bir host aldım ve şuan dosyaları yeniden aktarıyorum. Yine aynı hatayı almam mümkün mü ? Bir de şu hostun süresi ne kadar ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri