mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Rival Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koremes1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 884

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

*/*/*/*/-*/-*-*/-*/84/4/*4*4*/4*4

Merhaba değerli arkadaşlar,

2009-2011 senelerinde hosting hizmeti veriyorduk fakat bazı nedenlerden dolayı kapatmıştık, RİVALBİLİŞİM 2130 (Ahmet Emre Olur) şahsıma kayıtlıdır..

Domain düştüğü gibi 20 haziran 2012 'de reglenmiş www.ihs.com.tr ile iletişim kurdum böyle bir bilgi verdiler şahsıma. ( www.rivalbilisim.com alan adı düştüğü gibi şahıslar KAYITLAMIŞ )

2130 / RivalBilişim

Ahmet Emre Olur ( bana bu iki numaradan ulaşabilirsiniz )

0 541 842 63 82 / 0 543 684 27 98 ** Mail: emreolurrr@hotmail.com

www.tib.gov.tr' adresindeki numarayı bilerek 9 haneye düşürdük piyasadan çekildiğimiz için keşke yapmasaydık bari arayan uyaran arkadaşlar olsaydıda önceden bilgilendirseydim sizi..

@ Dün gece telefonum çaldı eski dostlarım aradı emre hayırdır geri mi döndün diyerek hayır abi ne dönmesi hala aynı işte çalışıyorum diyerek kapadık

Hemen www.pvpkur.com / www.rivalbilisim.com firma sahiplerini gece 01,38'de aradım ve resmen bu olayı açıkladım

@www.rivalbilisim.com sahibi 15 yaşında bi çocuk çıktı abi nolur yapma herşeyi bana www.pvpkur.com yaptırdı onlarda devir aldı diyerek kapadı eyvallah kardeşim dedim yasal mercilerde görüşmek üzere diyip kapadım telefonu

Pazar günü tüm yasal mercilere mail yolu ile ulaştım pazarteside bizzat dilekçe sunucam kısaca DOLANDIRICILAR ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ !!!!

Şahısların yaptığı suç evrak hırsızlığıdır..

Sevgi ve saygılarımla,

Ahmet Emre Olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri