- Konular
- 224
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sevgili yöneticiler oyunda benim gördügüm kadarıyla bircok insan yeni birşey ler bekliyorlar Ben ve arkadaşlarımda bunu isityoruz Örnek:
*TR de oldugu gibi Beran Setaou (mavi ejderha) Olabilir. 2saate bir cıkabilir...Ve 8kişi 2saat sürede onu kesmek için caba sarpedebilirler..
*Beran Sataou dan 60lwlikler kasklar düşebilir ya da 41lwlik kasklar dönüşebilirler...
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyor
o duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))
Ben sadece düşüncemi söyledim.Ve bircok kişide bana katılıyorlar (SAYGILAR)...
*TR de oldugu gibi Beran Setaou (mavi ejderha) Olabilir. 2saate bir cıkabilir...Ve 8kişi 2saat sürede onu kesmek için caba sarpedebilirler..
*Beran Sataou dan 60lwlikler kasklar düşebilir ya da 41lwlik kasklar dönüşebilirler...
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyor
o duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))Ben sadece düşüncemi söyledim.Ve bircok kişide bana katılıyorlar (SAYGILAR)...
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet Sayın Yönetici Oyunda Mavi Ejder KeSİMİ Ve 41 Lw Kaskların 60 Lw Kasklara Dönüşütürülmesi Çok Mantıklı Öyle Oyunu Dahada Eglenceli Hale Getirir Ve Oynadıgımız Oyunda Daha Çok Zevk Alabiliriz...!
BirDahaAsla
BirDahaAsla
Son düzenleme:
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Sevgili yöneticiler oyunda benim gördügüm kadarıyla bircok insan yeni birşey ler bekliyorlar Ben ve arkadaşlarımda bunu isityoruz Örnek:
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyoro duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))
aynen brazdaha iyi olablır
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyoro duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))
Bencede Bende Katılıyorum Arkadaşıma .. gerçekten Çok dğru Yeni Şeyler İstiyoruzz
RoKa
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...