-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

yöneticilerBAKABİLİR Mİ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreial

Level 5
TM Üye
Konular
224
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili yöneticiler oyunda benim gördügüm kadarıyla bircok insan yeni birşey ler bekliyorlar Ben ve arkadaşlarımda bunu isityoruz Örnek:

*TR de oldugu gibi Beran Setaou (mavi ejderha) Olabilir. 2saate bir cıkabilir...Ve 8kişi 2saat sürede onu kesmek için caba sarpedebilirler..
*Beran Sataou dan 60lwlikler kasklar düşebilir ya da 41lwlik kasklar dönüşebilirler...
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyor :) o duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))

Ben sadece düşüncemi söyledim.Ve bircok kişide bana katılıyorlar (SAYGILAR)...

Evet Sayın Yönetici Oyunda Mavi Ejder KeSİMİ Ve 41 Lw Kaskların 60 Lw Kasklara Dönüşütürülmesi Çok Mantıklı Öyle Oyunu Dahada Eglenceli Hale Getirir Ve Oynadıgımız Oyunda Daha Çok Zevk Alabiliriz...!

BirDahaAsla

Son düzenleme:
Sevgili yöneticiler oyunda benim gördügüm kadarıyla bircok insan yeni birşey ler bekliyorlar Ben ve arkadaşlarımda bunu isityoruz Örnek:

*TR de oldugu gibi Beran Setaou (mavi ejderha) Olabilir. 2saate bir cıkabilir...Ve 8kişi 2saat sürede onu kesmek için caba sarpedebilirler..
*Beran Sataou dan 60lwlikler kasklar düşebilir ya da 41lwlik kasklar dönüşebilirler...
*+ birde MMOT2 DE 3 bayraga ayrılıyor ve insanlar birbirleriyle sawaşmak için ülke basıyorlar...Ama basarken cok büyük bir sinir duygusu tepeye cıkıyor :) o duygunun sebebi 60lw altı olan adamların yüksek lw lere dalıp başka bir adamı kesmesini engelliyor Bence ( 60lw altı olanlar da bu tür sawaşlarda bir yara almalı(yani keselebilmeli) ))

aynen brazdaha iyi olablır

Bencede Bende Katılıyorum Arkadaşıma .. gerçekten Çok dğru Yeni Şeyler İstiyoruzz

RoKa

Oyunda bazı teknik sorunlar çıkıyor onlar hallolunca yenilikler belki oyunu daha çekici kılablilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri