farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

çarımı souydular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asss35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yeni çar açmıştım çarımı katta bıraktım sabah baktıgımda itemlerin olmadıgını ve çarın depocunun yanında oldugunu fark ettim lutfen yardım editn 3 kli itemler ve 1 edit 2 t 1 baron vardı

MMoMT2 Üyelik Sözleşmesi 5. Madde

5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.

5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.

Konu Kilitlenmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri