Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

supreme hunte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan supze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bune ya 40 gündür sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı supreme hunte banlı 20 gün önce konu açtım ilgilenilmedi Bende bekledim ama hala banlı tartışma çıkardım diye sınırsız ban atamazsınız ban sebebinde henüz belli değil Yazıyor 40 gün oldu adam gibi ilgilenin artık yeter yöneticilerle görüşün demeyin 4 tane yönetici ile görüştüm 3 tanesi cevap bile vermedi böyle ilgisiz bir forum yok adam gibi ilgilenin yeter ya.

Son düzenleme:
Bu alana sürekli aynı konuyu açarak bişey elde edemezsiniz.Yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçin.

Not: Siz turkmmo gibi bir forum bulamazsınız
:rolleyes:

Bu alana sürekli aynı konuyu açarak bişey elde edemezsiniz.Yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçin.

Not: Siz turkmmo gibi bir forum bulamazsınız ;)

Hahaha süreklimi 20 gündür bekliyorum hala banı kalkmadı böyle foruma lanet olsun ya bide bulamazmış hala yöneticilere başvurun diyorsun ne diyeyim küfür ettireceksiniz.

Buraya konu açarak birşey elde edemezsin herhalde?

admin'e özel mesaj ile söyleyebilirsin.

Ayrıca kimse suçsuz yere banlanmaz. Elbet bir hatan vardır.

Buraya konu açarak birşey elde edemezsin herhalde?

admin'e özel mesaj ile söyleyebilirsin.

Ayrıca kimse suçsuz yere banlanmaz. Elbet bir hatan vardır.

Hatam yok demiyorumki zaten ama 40 gün oldu admin cevap vermiyor yeter ama ya tartışma çıkardım diye 40 gün ban atılmaz hangi forumda var böyle bir kural saçmalık forumun alayı artistin teki zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri