Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

dolunay bilisim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan booy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 999

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arqadaslar dolunay bilisimi nasıl bilirsiniz sunucular saldırı vb alıyormu giriişlerin kendi kendine kapanma sorunları varmı .???
1,5 gb oyun + site aldım bu deneme süreci içinde gercekten saat kaç olursa olsun ticketlere 7 dk içinde bakıldığını fark eddim gerceqden salam yapıyorlar işlerini ama yinede size danısmak istedim.

Son düzenleme:
Bence iyiler. Bende 3-4 hafta önce nasıl bilirsinize konu açtım,kendilerininde müşteri yorumları var. Bence iyiler almayı düşünüyorum 1 haftaya. Şikayet ve nasıl bilirsiniz konularınada bakarsan çok yardımcı olur fakat sorun yaşamamak için birdahakine araştırarak al.

Bence iyiler. Bende 3-4 hafta önce nasıl bilirsinize konu açtım,kendilerininde müşteri yorumları var. Bence iyiler almayı düşünüyorum 1 haftaya. Şikayet ve nasıl bilirsiniz konularınada bakarsan çok yardımcı olur fakat sorun yaşamamak için birdahakine araştırarak al.

Arkadaş zaten müşterim benim, bölümü yanlış kavrayıp hizmeti aldıktan sonra konu açmış. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri