Benimcar full lf3 full bo2 3iris gerikalan flax içinde droitlerin lf3var 65k uri var gemi goli 5arge var ben hangar alıp para kasmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar pet al gg kas pallodium toplayarak daha kolay kapı yaparak uri kasarsın diolar ne yapmalıyım ne yaparsam gemiyi hızlı fullerim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk Önce İris 4 tane yap yoksa pek kapı yapamazsın sonra git zeta türü kapı yap yada epsilon lf4 veya havoc verir ayrıca ödülleri güzeldir hem havoc hemde gelen uriyle güzel gemi dizersin ama ilk 4 irisi uridium ile geri kalanını credi ile almalısın yani 4 irisi al ama daha alma flaxları 6 level yapıp sat sonra baya bi para (300-500 m ) yap bunu yapmak botla 1 hafta veya 2 hafta arası değişir. bunu yapabilmen içinde 2. hangarı alıp leonov tak bu nerdeyse 80 k uri ordan desen 80+pet 50 k + 2.hangar 50 k + leonov =195 k yapar biraz uri çekebilirsin veya 1 hafta bota bırakarak bu uriyi yapabilirsin beni dinle böyle full elit olursun ;=D
İrislerine Takacağın LF3'Lerin Full İse İrisleri Fullemeni Daha Sona Kapı Ve Arge Yapmanı Tavsiye Ederim.
Konu Başlıgı Düzeltildi.
Forumda yardım konuları acarken "acil" "önemli" vb tarzı baslıklar la yardım konusu acmayınız.