HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız : Muhsin
Soyadınız : Sofu
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Rize
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 senedir GM/TL ' lik yapıyorum.
Günlük Online Süreniz : 7/24
Özellikleriniz : Tanıtım yapamam, tanıtım konusunu güncellerim. Userler arasında ayrım yapmam. Ciddiyimdir, dürüst, saygılı bir kişiliğe sahibim. Fazla sinirlenmedikçe bir kişiye hakaret etmem.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : payiz.m53@hotmail.com
Diğer / Ek : 3 Senedir tl'lik yapıyorum, daha önce pek gm olmadım çünkü hep server açtım
Navicat-putty-filezilla-site paneli vb işlerden profesyonel olarak anlarım. İsteyene yeni köy tasarımı bile hazırlarım (denemedim ama araştırdım kolay
)
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Yetki hayatım 2009'da başladı RapMtn2 de. O zamanlar serverler kolay değildi önüne gelen server açmıyordu. Oradaki kariyerim MOD>SMOD ve ardından GM'idi. Sonrasında JusticeMt2'yi açtım 2.5 ay açık durduktan sonra para sıkıntısı nedeniyle kapattım. Ondan sonra kısa bir süreliğine TibetMt2'de gm oldum, ardıdan DreamLandMt2 de 1.5 ay görev yaptım. Sonrasında 2-3 hamachi serverde görev aldım. 1 hafta önce server açtım fakat arkadaşa devrettim. Boş kalmak iyi değildir yeni server arıyorum işte
Not: Server +70 online ve üzeri olursa güzel olur. Msn adresim yukarda verili. İyi forumlar.
Soyadınız : Sofu
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Rize
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 senedir GM/TL ' lik yapıyorum.
Günlük Online Süreniz : 7/24
Özellikleriniz : Tanıtım yapamam, tanıtım konusunu güncellerim. Userler arasında ayrım yapmam. Ciddiyimdir, dürüst, saygılı bir kişiliğe sahibim. Fazla sinirlenmedikçe bir kişiye hakaret etmem.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : payiz.m53@hotmail.com
Diğer / Ek : 3 Senedir tl'lik yapıyorum, daha önce pek gm olmadım çünkü hep server açtım
Navicat-putty-filezilla-site paneli vb işlerden profesyonel olarak anlarım. İsteyene yeni köy tasarımı bile hazırlarım (denemedim ama araştırdım kolay
)Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Yetki hayatım 2009'da başladı RapMtn2 de. O zamanlar serverler kolay değildi önüne gelen server açmıyordu. Oradaki kariyerim MOD>SMOD ve ardından GM'idi. Sonrasında JusticeMt2'yi açtım 2.5 ay açık durduktan sonra para sıkıntısı nedeniyle kapattım. Ondan sonra kısa bir süreliğine TibetMt2'de gm oldum, ardıdan DreamLandMt2 de 1.5 ay görev yaptım. Sonrasında 2-3 hamachi serverde görev aldım. 1 hafta önce server açtım fakat arkadaşa devrettim. Boş kalmak iyi değildir yeni server arıyorum işte

Not: Server +70 online ve üzeri olursa güzel olur. Msn adresim yukarda verili. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)