Sağol Genede
seLam kaRdes simdi boxybot oyLe hataLaR weRebiLiyoRo benım pc de de oLmustu boxybot 1.43.3 suRumu bıRaz hasa[RL]ı o yuzden boxybotu sıL yenıden yukLe oLmassa PBDO-BOT dan avantaJ kutusu topLattıR
PBDO bot üyelik alamiorum. Habuki herşey doğruseLam kaRdes simdi boxybot oyLe hataLaR weRebiLiyoRo benım pc de de oLmustu boxybot 1.43.3 suRumu bıRaz hasa[RL]ı o yuzden boxybotu sıL yenıden yukLe oLmassa PBDO-BOT dan avantaJ kutusu topLattıR
kardeş sen bana ver 3 msn şifresini de yolla ö.m. den ben sana alayım üyelik nasıl olsa işim yok charlar botta zaman geçirmeye çalışıyorum ben pbdo botta crack yapıyorum ama yine 1 saat sonra falan atıyor 6 tane üyeliğim var benimPBDO bot üyelik alamiorum. Habuki herşey doğru
Kutu Toplamada EN COK Etki Gösteren Faktör ;
- Serverdaki Oyuncu Sayısıdır
Ve Geminizin Hızı...
Geminiz Hızlı Degil İse Pek Fazla Kutu Toplayamazsınız Ve Oyuncu Sayısı Cok İse Başka Birisi Sizden Önce Kutuları Hızlı Hızlı Toplamış Olabilir.
- Serverdaki Oyuncu Sayısıdır
Ve Geminizin Hızı...
Geminiz Hızlı Degil İse Pek Fazla Kutu Toplayamazsınız Ve Oyuncu Sayısı Cok İse Başka Birisi Sizden Önce Kutuları Hızlı Hızlı Toplamış Olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)