- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler Ortalık Virüslü DLL İnjector Kaynıyor Bende Bi Siteden Bulduğun Kaynak Koda VB6 da Editleyip Düzgün Bitane Yaptım Paylaşmak İstedim....
Virüstotal Taramasında 4 tane Virüs Görünüyor Sebebi DLL inject Etmesi Oyunu Hackliosunuz Sonuçta K7AntiVirus Trojan Diyor Onun Sebebi İse Programı Açtığınızda Program İsminin Sürekli Değişmesi Ve Xtrap Tarafından yakalanmaması İçin Alfabeyi Program Kodları İçine Gömmemdir Malum Trojanlardada Klavyeyi Almak İçin Klavyedeki Tüm Tuşları Yazıyorlar Kodlara Bu Yüzden Trojan Görüyor... İçinde Kesinlikle Trojan Vs yoktur Güvenle Kullanabilirsiniz Elimde Win7 Makina Olmadığı İçin Deneyemedim Xp 32 Bit'te Sorunsuz Çalışıyor... Birden Fazla DLL Enjekte Edemiyorsunuz Şimdilik Bikaç Hata Verdi Onlarıda Tamamlayıp 2. Versionda Size Sınırsız DLL enjekte Edebilme Olanağı Sunucam =) Alın Size Türk Yapımı Virüssüz Temiz Enjektor =) Trojan Yicem Diye Kasmayın Kendinizi Artık =) Teşekkürler....
Önizleme
Virüstotal Taramasında 4 tane Virüs Görünüyor Sebebi DLL inject Etmesi Oyunu Hackliosunuz Sonuçta K7AntiVirus Trojan Diyor Onun Sebebi İse Programı Açtığınızda Program İsminin Sürekli Değişmesi Ve Xtrap Tarafından yakalanmaması İçin Alfabeyi Program Kodları İçine Gömmemdir Malum Trojanlardada Klavyeyi Almak İçin Klavyedeki Tüm Tuşları Yazıyorlar Kodlara Bu Yüzden Trojan Görüyor... İçinde Kesinlikle Trojan Vs yoktur Güvenle Kullanabilirsiniz Elimde Win7 Makina Olmadığı İçin Deneyemedim Xp 32 Bit'te Sorunsuz Çalışıyor... Birden Fazla DLL Enjekte Edemiyorsunuz Şimdilik Bikaç Hata Verdi Onlarıda Tamamlayıp 2. Versionda Size Sınırsız DLL enjekte Edebilme Olanağı Sunucam =) Alın Size Türk Yapımı Virüssüz Temiz Enjektor =) Trojan Yicem Diye Kasmayın Kendinizi Artık =) Teşekkürler....
Önizleme
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Keylogger içermektedir..
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Güzel paylaşım Saol
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Keylogger içermektedir..
Sourcesini Yetkililerle Paylaşırım Eğer Keyloger Yoksa Sen Ban Yersin Varsa Ben ?
Paylaşım Temizdir İsteyen Kişi İncelesin İstediği Kadar Gerekli Açıklamada Konuda Mevcuttur Teşekkürler Gönül Rahatlığıyla İndirebilirsiniz !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)