- Konular
- 84
- Online süresi
- 1h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
S.a Herkezin Kandli Mübarek Olsun Şimdi Lütfen yardım edin beyler Ben combat arms da hile kullanmak istiyorum ve injector ile aktif edince şu hata geliyor bi çaresi varsa lütfen söleyin Microsoft Visual C++ yı da kurdum çare etmedi lütfen yardım edin
HATA BU BEYLER:MSVCR100.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sitem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun.
Lütfen acilll yardım
HATA BU BEYLER:MSVCR100.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sitem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun.
Lütfen acilll yardım
- Konular
- 978
- Reaksiyon Skoru
- 1,915
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 290
- MmoLira
- -112
- DevLira
- 0
Forum Kuralları ; 16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...