Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bedensel & Zihinsel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Metin2 oyununun en kılişe sorularından biri olan Zihinsel mi Bedensel mi seçeneğini tartışmak istiyorum. Çünkü bu konuda sorun yaşıyorum.

53 seviye zihinsel savaşçım var ve efsun açısından çok sağlam olduğu için güçlü beden kapalı bile olsa çok az hasar alıyor. Ben de buna dayanarak bedensel hesap açtım şu an 40lv olmak üzere 39un yarısında.
Benim öğrenmek istediğim zihinsele devam mı edeyim yoksa daha güçlü olduğum bedensele mi ?

53seviye Savaşçı Zihinsel 2800 oyun dakikası.
39seviye Savaşçı Bedensel 620 oyun dakikası.

Örümcek zindanı 1.katta pençe yavru ve kırmızı örümceklerle dolu bir odayı tamamen toplayabiliyorum bedensel hesabımda. Sersemletmeli eşyalarım çok olduğu için hasar almadan kısa zamanda öldürebilyiorum. Ama eğer hasar alırsam anında yerdeyim. (Atım asker değil düz binekle kasıyorum metinden çıkan güçsüz olduğu için belki sebebi budur bilemedim.)
Zihinsel hesabımda ise nerdeyse hiç hasar almıyorum ama öldürme sürem beni tatmin etmiyor.

Ne yapsam bilemedim.

Ex yüzüğü kat bileti vs. kullanılmamıştır. Bedensele devam edersem kullanmayı düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

(Herşeyi satıp büyülü silah mı açsam)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri