çarı bota koy uri kas pet al kamikaze al geçersinöbür türlü leoyla zor hatta geçemezsin
![]()
Kami=boşa para :ka24:
Biraz daha geliştir.Leoyla zeta bile yapılır.Biraz daha lf-3 al bak tıkır tıkır yaparsın.2 saatini alır ama,Sabırsız işe şeytan karışır.Biraz sabırla biter. 

Biraz daha geliştir.Leoyla zeta bile yapılır.Biraz daha lf-3 al bak tıkır tıkır yaparsın.2 saatini alır ama,Sabırsız işe şeytan karışır.Biraz sabırla biter.![]()
Leo ile zeta yapmak ? ne içtiysen bende istiyorum kardeş

Leo ile yapılır tamam ama full havoc+full lf4+full iris+apis+zeus v.b varsa yaparsın argede en az 24 falan olucak öyle yaparsın ama bu ekipman ile orda 10 dakika sağlam kalamaz.
Leo ile zeta yapmak ? ne içtiysen bende istiyorum kardeş
Leo ile yapılır tamam ama full havoc+full lf4+full iris+apis+zeus v.b varsa yaparsın argede en az 24 falan olucak öyle yaparsın ama bu ekipman ile orda 10 dakika sağlam kalamaz.
Haklısın fakat yanlış anladın.Ben o gemiyle demedim senin bas ettiyin gemiyle yapılır dedim.O gemiyli 1 dk sağlam kalınmaz ZETA`da.

Haklısın fakat yanlış anladın.Ben o gemiyle demedim senin bas ettiyin gemiyle yapılır dedim.O gemiyli 1 dk sağlam kalınmaz ZETA`da.![]()
O dediğim özelliklerde gemim olacak phonix ile bile yapan var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)