Hicbisi yapamaz ip vs kanıtlar lazım
Bilen bi kisi mesela ben 1 dk ya tespit ederim carı calan kisiyi bide biqpoint üzerinden sorusturma acılıcagından carın son giriş iplerini ve en son msn adresini kontrol eder ona göre mahkemeye sevk ederler
yası kücük odlugundan Ailesinden birisi dava acmak sorundadır .
Bilen bi kisi mesela ben 1 dk ya tespit ederim carı calan kisiyi bide biqpoint üzerinden sorusturma acılıcagından carın son giriş iplerini ve en son msn adresini kontrol eder ona göre mahkemeye sevk ederler
yası kücük odlugundan Ailesinden birisi dava acmak sorundadır .gerek kalmadi benim derdim facebook hesabimdi hesabi kurtardim artik ikisinide allaha havale ediyorum.sen 18 yaşından büyüksün galiba. savcılığa gitmişsin ve ciddiye alınmışsın. ayrıca mesajın ulaştığı yere ve yoğumluğa göre yönlendiriyorlar.
şuan seni bilişime şikayet ederse hapse bile girersin. ''benim hesabım çalındı ve bu kişiye verildi. kişi kendisi de hesabın bana ait olduğunu doğruladı ancak vermiyor. gereken yasal sürecin başlatılmasını istiyorum.'' derse görürsün olumu da, babayıda.
dediğimi yap kardeş. eğer charı soyarsa ya da bann yedirirse, hesapta eksik filan olursa maddi olarak gereken parayı öder. diyelimki slot 4 cpuyu sattı. uridium satın alma sayfasında donanımlarda slot 4 cpusu 100TL. adam sana 100tl vermekle yükümlü. eğer vermem, alışverişten allırım filan derse 100tlye karşılık olan 2günlük filan hapis cezasını yer.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)