Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Key Logger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yessir53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Anlam vermiş değilim, ben bilişim suçlarından başvurduğumda benden hesabımın benim kullanımımda iken ki ID'sini istedi ve kısa bir süre sonra nerden bağlandığını ve bağlantının hangi kullanıcıya ait olduğu belirtildi bende burda gerekli doğrulamaları yapıp yabancı IP hakkında tahkikat başlatıldı ve kısa süre sonra yasal işlem başlatılmıştı, ardından savcılığa gittim hesabı çalanla yüzleşmek için; çocuk 15 yaşında ağzı süt kokan biryidi annesi benden rica etti davayı geri çektim.Hesabı da geri aldım.
sen 18 yaşından büyüksün galiba. savcılığa gitmişsin ve ciddiye alınmışsın. ayrıca mesajın ulaştığı yere ve yoğumluğa göre yönlendiriyorlar.
nabcan onu söle olm
şuan seni bilişime şikayet ederse hapse bile girersin. ''benim hesabım çalındı ve bu kişiye verildi. kişi kendisi de hesabın bana ait olduğunu doğruladı ancak vermiyor. gereken yasal sürecin başlatılmasını istiyorum.'' derse görürsün olumu da, babayıda.
Ordu da sen nerde oturuyon la

dediğimi yap kardeş. eğer charı soyarsa ya da bann yedirirse, hesapta eksik filan olursa maddi olarak gereken parayı öder. diyelimki slot 4 cpuyu sattı. uridium satın alma sayfasında donanımlarda slot 4 cpusu 100TL. adam sana 100tl vermekle yükümlü. eğer vermem, alışverişten allırım filan derse 100tlye karşılık olan 2günlük filan hapis cezasını yer.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri