arkadaşlar bi gün forumda gormuştum birisi sevkiyat taktiğini vermişti **** uridiuma ----- credi fln aklında olan varsa soleyebilrmi
ya ben şöyle yapıyorum sevkiyat 1 k uri istiyor bende 2 hangar var birinde spearhead dierinde citadel (buglu
) işte citadelin viple fln 16 bin deposu oluyor uridium kas depo modülü fln 20 level yaptım tüm modüller 20 lwl 8 milyon kredi yapar günde 30 k kasıyorum derseniz
240 milyon yapar tabi her satacağınız hammadde promerium olmalı bu sayede çook rahat elit olabilirsiniz 
) işte citadelin viple fln 16 bin deposu oluyor uridium kas depo modülü fln 20 level yaptım tüm modüller 20 lwl 8 milyon kredi yapar günde 30 k kasıyorum derseniz
240 milyon yapar tabi her satacağınız hammadde promerium olmalı bu sayede çook rahat elit olabilirsiniz 
evet citadel + vip + depo genişletici 4 bin citadelin var vip ile 8 k oluyor genişleticiyle 16 bin 

Taktik Şu Şekilde: XdZaaXd'nin Mesajındaki Gibi
Citadel + Vip ve Depo genişletici Alarak , SKY Lab'ındaki Tüm Promeriumları Gemine Yolla
Ardından Bunları Sat.. 1.000 Uridium'a Baya Kredi gelecektir
Citadel + Vip ve Depo genişletici Alarak , SKY Lab'ındaki Tüm Promeriumları Gemine Yolla
Ardından Bunları Sat.. 1.000 Uridium'a Baya Kredi gelecektir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)