Hey orda dur bakalım kimse ServerQuer' karşı haksız ithamlarda bulunamaz sözünün eri bi insan o vereceğim dediyse verir. Online olunca yollar sen önce mesaj at belki de senin yollamanı bekliyordur.
Nereden Biliyorsunuz Bu Kadar Güvenilir Oldugunu Abinizmi bilgisayar Başında iki Şey Yazan Herkeze Güvenilir Diyorsunuz :m08::m08::m08: iKİ GÜN Sonra bota Hesap Bırkaıyorum Diye Hesapları ALır Boşaltır Görürsünüz Ön Yargılı Olmak İstemiyorum Ama Olabilir :ka24::ka24:
Nereden Biliyorsunuz Bu Kadar Güvenilir Oldugunu Abinizmi bilgisayar Başında iki Şey Yazan Herkeze Güvenilir Diyorsunuz :m08::m08::m08: iKİ GÜN Sonra bota Hesap Bırkaıyorum Diye Hesapları ALır Boşaltır Görürsünüz Ön Yargılı Olmak İstemiyorum Ama Olabilir :ka24::ka24:
Tanımadıgın için böyle konuşuyorsun. Ayrıca ServerQuer kimsenin hesabını bota koymuyor.
Son düzenleme:
Arkadaşlar tamam benim güvenim tam pm de atmıştım ole bişey yapacağını zerre zannetmiyorum.
Tanımadıgın için böyle konuşuyorsun. Ayrıca ServerQuer kimsenin hesabını bota koymuyor.
Sen ilk Okul Terkmisin
Okuma Yazman Yoksa Diye Tam oku2 Gün Sonra !!!Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)