HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Hemen konuya Geçeğim.TR-Wouls Benim.
Egypt ''Respawn'' özelliği ile bol kill almanızı sağlar.Bu Map İçin Önerilen Silahlar:
M4A1 Ve Serisi...
AWM,R93 T2,DS1 Vb..
THOMPSON Vb. Silahlar
M12S Öneririm ama MP5 Önermem.Sadece M12S.
Deagle Ve Serisi... //Çok Güzel Pusma Yeri Var//
Nasıl Oynanır?
Çoğu kişi Zıplama Düşmanın üstüne gider oysa bu map öyle oynanırsa skorlarınız 70/50 olur.Buda hoşumuza gitmez.Akıl becerisi gerektirir egypt.Pusup doğru zamanda çıktığınızda skorunuzda baya ilerleyecektir.bazılarınız biz camper miyiz diyebilir ama alakası yoktur.Sadece doğru zamanda doğru yerde olmak gerekiyor.
Bir Kaç Pusu Yeri:
Resim Geç Yakalanmış Olsada pusu yerini anlatabilmişimdir.
Burada Sadece AWM Tipi silahları kullanmanızı tavsiye ederim.
Burada Sağdan-Soldan Ölme Şansınız Sıfır.Çok Güzel Ama Çok Çıkan yok.usta olmak lazım geçeni vurmak için.Burada Sadece AWM Tipi silahları tavsiye ediyorum.
Burada Kamera geç mi algıladı erken mi bilemem ama bu pusu yerinin müthiş oldugunu biliyorum.Yenen Takımda bu pusu yeri idealdir yenilen takımda tavsiye etmem.Çünkü İleriden Vurulabilirisiniz.Tavsiye Ettiğim Silahlar AWM,M4A1 Ve Serisi,Deagle.
Burada istediğiniz Her Silahı Kullanın.Ama herkese tavsiye etmem burayı.Burada silahı alıp karşıyı tarayacaksanız hiç karışmayın.Sadece refleks diyebilirim...
İşte En Sevdğim yer.harika hem sağa bakıp hem sola bakabilirsiniz Mükemmel Hemde her Silaha uygun..
Burası BlackList Basesine Yakın Taşın Ora
anlarsınız zaten gördüğünüzde.her Silah Uygun hemde beleş yer.
Kılavuz Bu Kadardı Arkadaşlar Bir Yorum Yazarsanız Sevinirim.iyi Günler.
Egypt ''Respawn'' özelliği ile bol kill almanızı sağlar.Bu Map İçin Önerilen Silahlar:
M4A1 Ve Serisi...
AWM,R93 T2,DS1 Vb..
THOMPSON Vb. Silahlar
M12S Öneririm ama MP5 Önermem.Sadece M12S.
Deagle Ve Serisi... //Çok Güzel Pusma Yeri Var//
Nasıl Oynanır?
Çoğu kişi Zıplama Düşmanın üstüne gider oysa bu map öyle oynanırsa skorlarınız 70/50 olur.Buda hoşumuza gitmez.Akıl becerisi gerektirir egypt.Pusup doğru zamanda çıktığınızda skorunuzda baya ilerleyecektir.bazılarınız biz camper miyiz diyebilir ama alakası yoktur.Sadece doğru zamanda doğru yerde olmak gerekiyor.
Bir Kaç Pusu Yeri:
Resim Geç Yakalanmış Olsada pusu yerini anlatabilmişimdir.
Burada Sadece AWM Tipi silahları kullanmanızı tavsiye ederim.
Burada Sağdan-Soldan Ölme Şansınız Sıfır.Çok Güzel Ama Çok Çıkan yok.usta olmak lazım geçeni vurmak için.Burada Sadece AWM Tipi silahları tavsiye ediyorum.
Burada Kamera geç mi algıladı erken mi bilemem ama bu pusu yerinin müthiş oldugunu biliyorum.Yenen Takımda bu pusu yeri idealdir yenilen takımda tavsiye etmem.Çünkü İleriden Vurulabilirisiniz.Tavsiye Ettiğim Silahlar AWM,M4A1 Ve Serisi,Deagle.
Burada istediğiniz Her Silahı Kullanın.Ama herkese tavsiye etmem burayı.Burada silahı alıp karşıyı tarayacaksanız hiç karışmayın.Sadece refleks diyebilirim...
İşte En Sevdğim yer.harika hem sağa bakıp hem sola bakabilirsiniz Mükemmel Hemde her Silaha uygun..
Burası BlackList Basesine Yakın Taşın Ora
anlarsınız zaten gördüğünüzde.her Silah Uygun hemde beleş yer.Kılavuz Bu Kadardı Arkadaşlar Bir Yorum Yazarsanız Sevinirim.iyi Günler.
Son düzenleme:
sondan önceki yeri sil bence. çünkü önündeki kutu sayesinde adam wall shot atabilir
Adam wall atınca senin 10 ya da en fazla 30 can gider.Ölene kadar 5-6 adam rahat vurulur bence.
sondan önceki yeri sil bence. çünkü önündeki kutu sayesinde adam wall shot atabilir
Orda kutu yok?Ct Basede O
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)