Gerekli açıklama yapıldıktan sonra bunu yazmanızdaki amaç neydi ?Arkadaşlar no matching user data found hata sizin üyeliginizin yanlış yazmış veya böyle bir üyelik yoktur hatasıdır. türkçe anlamı Bende bu hatayı aldım ve şu yolları izledigimde çözüldü.
Yeni üyelik alıp olan sürümü silip baştan resmi sitesinden indirin yeni üyeliginizle crack yapıp girmeyi unutmayın.
Yeni üyelik sık sık almıyor bu yüzden farklı bir ip üzerinden alabilir internet cafeye gidip alabilirsiniz. denemdim ama modemi res atıp da deneyin olabilir belki.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana![]()
Arkadaşlar no matching user data found hata sizin üyeliginizin yanlış yazmış veya böyle bir üyelik yoktur hatasıdır. türkçe anlamı Bende bu hatayı aldım ve şu yolları izledigimde çözüldü.
Yeni üyelik alıp olan sürümü silip baştan resmi sitesinden indirin yeni üyeliginizle crack yapıp girmeyi unutmayın.
Yeni üyelik sık sık almıyor bu yüzden farklı bir ip üzerinden alabilir internet cafeye gidip alabilirsiniz. denemdim ama modemi res atıp da deneyin olabilir belki.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana![]()
tartışmaya gerek yok arkadaşım
cevabı almıştım zaten o hata biraz beklemem gerekiyormuş sonra düzeldi
sağol cevap için konu kilitlensse güzel olurduarkdaşlar bende aynı hatayı alıyorum . neye 45 dk beklicem lütfen söyleyin
ben indirdim kurdum crack yaptım sonra azcık kastı kapandı bidahada girmedi bu hatayı verdi ne yapmam lazım lütfen açıkca anlatın . lütfen 
ben indirdim kurdum crack yaptım sonra azcık kastı kapandı bidahada girmedi bu hatayı verdi ne yapmam lazım lütfen açıkca anlatın . lütfen 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)