akonkarya güzel bir konu hazırlamışsın zaten senin konuna bakarak indirdim sanırım üyeliğe girip 45 dk beklemem gerekiyor bilmiyorum sonra kendiğilinden düzeldi crack yapmıştım ama oda bitti anlamadm sağolun
sende sağol yinede
Evet arkadasın verdıgı lınkde mevcut ayrıca oyun güncellemeden cıktı
Ama adam konu acmıs cevaplayalım..
kardesım o üyelige daha once girilmis ya gece 12 yi bekle
yada yeni üyelik ac
sende sağol yinede

akonkarya güzel bir konu hazırlamışsın zaten senin konuna bakarak indirdim sanırım üyeliğe girip 45 dk beklemem gerekiyor bilmiyorum sonra kendiğilinden düzeldi crack yapmıştım ama oda bitti anlamadm sağolun
sende sağol yinede![]()
Teşekkürler,crack bitme olayı değil,45 dk beklemek gerekiyor.
crack yaptım hesabı kapatana kadar sorunsuz çalışırmı acaba ?
Error vermez ise çalışır.
Arkadaşlar no matching user data found hata sizin üyeliginizin yanlış yazmış veya böyle bir üyelik yoktur hatasıdır. türkçe anlamı Bende bu hatayı aldım ve şu yolları izledigimde çözüldü.
Yeni üyelik alıp olan sürümü silip baştan resmi sitesinden indirin yeni üyeliginizle crack yapıp girmeyi unutmayın.
Yeni üyelik sık sık almıyor bu yüzden farklı bir ip üzerinden alabilir internet cafeye gidip alabilirsiniz. denemdim ama modemi res atıp da deneyin olabilir belki.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Yeni üyelik alıp olan sürümü silip baştan resmi sitesinden indirin yeni üyeliginizle crack yapıp girmeyi unutmayın.
Yeni üyelik sık sık almıyor bu yüzden farklı bir ip üzerinden alabilir internet cafeye gidip alabilirsiniz. denemdim ama modemi res atıp da deneyin olabilir belki.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)