noisiv 1
noisiv
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hangi kapılar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmoo99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
arkadaşlar ageist ve golim var irisler tamm lf3 kalkanlar tamm şuanda 14 argeyim. sizce ne yapayım ZETA kapısınamı gg basayım 35 bin uri 50 gunluk dosyası ve 25 anahtarmı alayım yoksa alfa beta gama kapılarına basıp toplamda 120 bin den fazla urimi alsam ne yapsam kararsız kaldım

alfa beta gamma acmaya kalksan alfa beta 1 haftada gamayıda 2 haftada acarsın uzun iş ve gamma cok zor bence zeta yap 3 saatte biter ve daha kolay+kapı bitiminde 35 uri veriyor kestigin yaratıklarda 10 binden fazla uri veriyor

alfa beta gamma acmaya kalksan alfa beta 1 haftada gamayıda 2 haftada acarsın uzun iş ve gamma cok zor bence zeta yap 3 saatte biter ve daha kolay+kapı bitiminde 35 uri veriyor kestigin yaratıklarda 10 binden fazla uri veriyor

alfayı 2 günde bir açıyorum betayıda max 3-4 güne açıyorum :) dediğin rakamlar biraz sallama olmuş.

full palledium toplayıram hem pet hem gemi topluyo baya seriyim toplama konusunda amacım argeyi 24 yapmak şuanki bunun için alfa beta gama daha manıklı görunuyo gamanın zorluguna gelince de kamikaze saolsun :)))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri