noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kardelerim çarım bagda kaldı yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gemga1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyuncu adı : hisartayfa
Oyun serverı : merkür
Oyunda bug problemı : ışınlanırken bagda kaldı
Oyuncu bayragı,ülkesi : mavi bayrak

Lütfen yardım edinnn .

admin' Alıntı:
Önemli not : Lütfen Ox Haritası, İmparatorluk kalesi ve balıkçı barınağı gibi haritalara ışınlanmayınız. Haritalarda problem var, biz sorunu çözdüğümüzü duyurana kadar lütfen bu haritalara ışınlanmayın. Bugda kalabilirsiniz. Bir sonraki bakıma kadar da bugdan çıkmanız mümkün olmayacaktır.

Bakım tarihi de belirli olsaydı zaten duyurularda verilirdi. Beklemekten başka çare yok.

Gecmiş Olsun. Da Bazı Uyanıklar Sırf Bugda kaldılar Diye milletide Çekiyolar. geçen Gün Biri Pm den Abi imp. Kalesınde Azrail Var kesemıyorum Gel kes Dıe Yazıyordu :) bu gıbı olaylara kanmamak lazım

admin' Alıntı:
Önemli not : Lütfen Ox Haritası, İmparatorluk kalesi ve balıkçı barınağı gibi haritalara ışınlanmayınız. Haritalarda problem var, biz sorunu çözdüğümüzü duyurana kadar lütfen bu haritalara ışınlanmayın. Bugda kalabilirsiniz. Bir sonraki bakıma kadar da bugdan çıkmanız mümkün olmayacaktır.

Bakım tarihi net değil. Bu yüzden beklemelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri