Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ,
Arkadaşlar öncelikle Turkmmoya katılmanın verdiği gurur ile yazıma başlamak istiyorum..
Sanal ortamda , gerçek adımı tanımadığım kişilerle paylaşmadığım için şimdilik ''WRogers'' olarak tanınmak istiyorum..
Önceden beridir oynadığım Metin2'yi son 6 aydır tamamen bırakmıştım.
Ancak son 2 gündür tekrardan başladım. Gerek TR gerek PVP.
Metin2 PvP Alanında bir çok konuda bilgim vardır. Keza 20'ye yakın bilişim şirketinde destek ya da satış departmanı olarak görev aldım.
Sorumluluklarını yerine getirmesini iyi bilen , bazen çok gülen , güldüren bazen de çok sinirli biriyimdir. Duygularım anlıktır.
Galatasaraylıyımdır. Politika ve Siyaset konuşmaya bayılırım.
İlham Aldığım Kişiler ise : Atatürk , Deniz Gezmiş'dir.
Forumda iyi bir yerlere gelebilme ümidiyle.
Saygı ve sevgilerimle..
İyi forumlar.
Arkadaşlar öncelikle Turkmmoya katılmanın verdiği gurur ile yazıma başlamak istiyorum..
Sanal ortamda , gerçek adımı tanımadığım kişilerle paylaşmadığım için şimdilik ''WRogers'' olarak tanınmak istiyorum..
Önceden beridir oynadığım Metin2'yi son 6 aydır tamamen bırakmıştım.
Ancak son 2 gündür tekrardan başladım. Gerek TR gerek PVP.
Metin2 PvP Alanında bir çok konuda bilgim vardır. Keza 20'ye yakın bilişim şirketinde destek ya da satış departmanı olarak görev aldım.
Sorumluluklarını yerine getirmesini iyi bilen , bazen çok gülen , güldüren bazen de çok sinirli biriyimdir. Duygularım anlıktır.
Galatasaraylıyımdır. Politika ve Siyaset konuşmaya bayılırım.
İlham Aldığım Kişiler ise : Atatürk , Deniz Gezmiş'dir.
Forumda iyi bir yerlere gelebilme ümidiyle.
Saygı ve sevgilerimle..
İyi forumlar.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)