HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şahıs Şirketi.Şu an verdikleri vergi levhasındaki firma kapalı. Buna rağmen yine de vergi veriyormuş gibi gözükmekteler.
Umarım bu tür detayları göz önüne bulundurursun.
Çok İyi Bir Firma.Kaliteli Filesleri Var.Online Oldukları Sürece Destek Veriyorlar.Elamanları Çok Olgun ve Dürüst.

Rankından niye ağzın bu kadar güzel konuşuyor belli.
Rankından niye ağzın bu kadar güzel konuşuyor belli.
1- Ben Şans Hosting Elamanı Değilim.
2- Şans hosting şirketinin çalısmalarını yakından takip ettiğim için ve arkadaslarımın daha önceden çalısmıs oldugunu göze alarak ve müşteri memnunuyetine göre yorum yazdım.
3- Ayrıca Hosting Yetkileri Hep Kavga İçindemi Olucak.Birbirlerini Kötüleyici Yorum mu yapacak? Ben o düşünce tarzını savunan biri değilim.
Sen istediğini düşünebilirsin.Herkes Kendi Lafını söylemekde özgür ve o laftan sorumludur.
İyi Forumlar.
Şu an verdikleri vergi levhasındaki firma kapalı. Buna rağmen yine de vergi veriyormuş gibi gözükmekteler.
Umarım bu tür detayları göz önüne bulundurursun.
Sana Tek Bir sey söliyimmi 2 / 2.5 senedir 5 sunucu aldım ve sana tek bir sey söyliyim Bique varsa Sanshostingde var ..!
Kaliteden Hiç Bir Zaman Ödün vermediler. Neyin derdindesiniz anlamıyorum milletin ekmegiyle oynayınca elinize ne geçiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)