HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşım öncelikle yaptığın emek için teşekkürler..Ben 2 tane task istiyorum...
1- X-6 da sadece kutu toplasın...Düşman görünce kaçsın...Ama kutularını 6 saniye aralıkla almasın..
2-x-2 de streuner,lordakia,ve bunların bosslarını kesip kutu toplasın...Düşman görünce kaçsın...Can 60 olunca tamir olsun...Ve kutuları 6 saniye aralıklarla toplamasın ...Tek isteğim bunlar yardımın için şimdiden teşekkürler
1- X-6 da sadece kutu toplasın...Düşman görünce kaçsın...Ama kutularını 6 saniye aralıkla almasın..
2-x-2 de streuner,lordakia,ve bunların bosslarını kesip kutu toplasın...Düşman görünce kaçsın...Can 60 olunca tamir olsun...Ve kutuları 6 saniye aralıklarla toplamasın ...Tek isteğim bunlar yardımın için şimdiden teşekkürler
Arkadaşım öncelikle yaptığın emek için teşekkürler..Ben 2 tane task istiyorum...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/QUOTE]2-x-2 de streuner,lordakia,ve bunların bosslarını kesip kutu toplasın...Düşman görünce kaçsın...Can 60 olunca tamir olsun...Ve kutuları 6 saniye aralıklarla toplamasın ...Tek isteğim bunlar yardımın için şimdiden teşekkürler
Kardeşim özelliklerini söyle koruma modumu,Hangi harita kutumu toplasın ?ben pet imi çıkaramıyorum ona özel task yaparmısın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)