HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeş 3-4 de avantaj kutusu toplasın can %70 olunca kaçsın kamuflaj bassın birde konfirigasyon 1 yaparsan ellerine sağlıkArkadaşlar Bu Konu altından task isteklerinizi yazabilirsiniz,Bende Size Kendi yaptıklarımdan sizin isteğinize göre yaparım,En Fazla yarına hazır olurlar bazıları şuan işim varda,Siz Burda yazın,Ben yaparım
Örnek;
Map: 1-4 Mordon,Saimon kessin,
Cephane; LCB-10 ECO-10 PLT-2026 VURSUN
Can: %50 olunca kaçsın
Konfi: Confi 1 ile atak yapsın
Veya;
x1 kutu toplasın
Oto kamuflaj alsın
Not:Şirketinizi yazınız,Yardımcı olduysam +rep
:ka19:
Yeni GÜncelleme 3 Temmuz; Alpha,Beta,Gamma Kapıları Eklenmiştir İstediğiniz Ayarlar ile yapılır..
Yeni Güncelleme 10 Temmuz; PvP eklentisi Eklenmiştir,otomatik adam kesme[Geminiz sağlamsa Tavsiye Edilir]
Artık Dosyalar Virüs Total İle Koyulmaktadır,Güvence %100,Siz TMMO Değerli Üyeleri için burdayım:l04:
kardeş benimki 4-3 de avantaj kutusu toplasın . görünmezlik allsın 6 snyeyide kaldırırsan memnun olurum
kardeş bana da x6 haritasında sadece kutu toplayan config 2 de kamufle olarak düşmanı görünce direk kaçan bir task yapabilirmisin eve dönünce ? ha birde bende kamuflaj cpu var ona ayarlama şansımız varsa kullanmak isterim şimdiden çok çok teşekkürler.
kardeşim bana 4-3 de kutu toplayan dusmandan kacan config 1 ile toplayan oto kamufle alan safe botting olmayan time between boxes işaretli olup 0 olan bit task yaparmsıın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)