HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar akşama herkezinki hazır olucak
Arkadaşlar Bu Konu altından task isteklerinizi yazabilirsiniz,Bende Size Kendi yaptıklarımdan sizin isteğinize göre yaparım,En Fazla yarına hazır olurlar bazıları şuan işim varda,Siz Burda yazın,Ben yaparım
Örnek;
Map: 1-4 Mordon,Saimon kessin,
Cephane; LCB-10 ECO-10 PLT-2026 VURSUN
Can: %50 olunca kaçsın
Konfi: Confi 1 ile atak yapsın
Veya;
x1 kutu toplasın
Oto kamuflaj alsın
Not:Şirketinizi yazınız,Yardımcı olduysam +rep
:ka19:
Yeni GÜncelleme 3 Temmuz; Alpha,Beta,Gamma Kapıları Eklenmiştir İstediğiniz Ayarlar ile yapılır..
Yeni Güncelleme 10 Temmuz; PvP eklentisi Eklenmiştir,otomatik adam kesme[Geminiz sağlamsa Tavsiye Edilir]
Artık Dosyalar Virüs Total İle Koyulmaktadır,Güvence %100,Siz TMMO Değerli Üyeleri için burdayım:l04:
Eicim 2-4'te Kassın
Oto Cloak Alsın
Sadece Kutu Toplasın...
Tüm Kutuları Toplasın 6 SAniye Falan Sonra Toplamasın.
kardeş 3-4 de avantaj kutusu toplasın can %70 olunca kaçsın kamuflaj bassın birde konfirigasyon 1 yaparsan ellerine sağlık
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kardeş benimki 4-3 de avantaj kutusu toplasın . görünmezlik allsın 6 snyeyide kaldırırsan memnun olurum
kardeş bana da x6 haritasında sadece kutu toplayan config 2 de kamufle olarak düşmanı görünce direk kaçan bir task yapabilirmisin eve dönünce ? ha birde bende kamuflaj cpu var ona ayarlama şansımız varsa kullanmak isterim şimdiden çok çok teşekkürler.
kardeşim bana 4-3 de kutu toplayan dusmandan kacan config 1 ile toplayan oto kamufle alan safe botting olmayan time between boxes işaretli olup 0 olan bit task yaparmsıın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)