Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gm arıyanlara müjde@@@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alisa12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Adınız :Muhammed Ali
Soyadınız :Azak
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Bursa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Kendi serverim vardı 1hafta önce kapandı tocix mt2 bilirsin!
Günlük Online Süreniz :7/24
Özellikleriniz :Özelliklerim en başta bu oyunu benden iyi bilen yoktur adım gibi eminim. vede bilişimciyim bilişim okuyorum bu iş için biçilmiş kaftanım. +olarak facede 20binlik,5binlik ve 4binlik sayfalarım var ve de kendi facebook adresimde 5bin arkadaş 2bin de abonem var zaten gm olursam çevrem geniş aşırı derecede user gelicek hemde bu sayfalarda reklam olucak birde forumlarda reklam yapıcam tabi.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :monstarturk@hotmail.com

Diğer / Ek :Ek olarak benden daha iyisini bul kafamı keserim bütün gm kodlarını falan hepsini ezbere biliyorum yani!He birde skype benim vazgeçilmezim bütün yanımda gelcek takımımdaki 10 arkadaşımdada skype var hem sende eğlenceli vakit geçirmiş olcaksın. Sırf oyunun adı için gm olmak istiyorum burda AMK
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Eti mt2,sabotaj mt2,tocix mt2,wartime mt2,warriors mt2,bursa mt2,karahan mt2, islambol mt2 falan işte baya var çok fazla aklıma gelmedi biranda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri