Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

70-99 orta serverİme gm ariyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak3806
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar serverime user çekecek gm arıyorum serverimdeki genelde online sayısı +20 oluyor sabahları.

Serverimde gm olacak arkadaşın saygılı olması gerekiyor.

Yaşı +16 olması gerekiyor.

Ve benim için en önemlisi gmligi kesinlikle önceden vermiycem böyle kişiler önceden alırım diye mesaj atmasınlar güveniyosa gelsin.

Neden diye soran olursa şuana kadar aldıgım gmler benim param üstünden eglendiler gmliklerini yapdılar egolarını tatmin ettiler sonrada cıkıp gittiler sonuç elde var sıfır.

Ne zaman serverimde benim elimde olan userlere ek olarak +25 kişi görürüm ozaman alıcam.

Yok efendim şu user yoktu ben çekdim bak şurdakide benim mahalle arkadaşım falan filan diye konuşmasınlar aldıgımda user sayısı 20 ise 45 user olmadan alamaz benden gmlik aldıgımda user 10 sa 35 user gelmeden alamaz vs vs.

Lütfen bu şartları dikkate alarak iletişime geçiniz aksi takdirde mesajlara cevap verilmiycek başka server arayabilirsiniz bana kapris yapmasın skypeden gelipde; bana servermi yok, zaten serverin kötü tutmaz vs. vs.

İletişim: Skype: xxx
server ismi skypeden verilecekdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri