HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Suriye ile savaş konusunda bahane aranıyordu o bahanede böylece ortaya çıkmış oldu. Adamların hava sahasında ne işi var bizim uçağımızın,
Okadar açık ki suriyeye müdahale için bir bahane arandığı. Böylece bu bahane bulunmuş oldu.
Dün insanları israilin müdahale edeceğini bile bile mavi marmara ile gönderenler bugünde suriyeye müdahale için zemin hazırlıyorlar.
Ne diyelim milletimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Abi cidden en iyisini söyleledin. Gönülden teşekkürler.
20 yaşındaki askeri dağa gönderini.
konuyu siyasete çevirmiyim en iyisi.
Burmadan önce yapabilicekleri bir çok seçenekleri vardı.Uyarmak en başta.Yanlarına uçakta gönderdebilirlermiş.Ancak doğrudan vurmuşlar.Savaş için adminimizin dediği gibi bahane aranıyordu.İşte bahane ortada herşey.
Her şey TÜRKİYE için hayırlı olsun.
Hac'a gidecek olan Müsliman kardeşlerimizin,vatandaşlarımızın otobüsünü,tarayan haysiyetsiz,kişiliksizler zaten önceden kendini belli etti...
Son düzenleme:
Hakkımızda hayırlısı.2 mehmetçiğimiz inşallah bulunur.Haberi ilk duyduğumuz an hepimizin yüreği parçalandı.Suriyeden özür vs bekliyoruz ama ben Esad'ın özür dileyeceğini sanmıyorum.
İstesek Askeri nufusumuzle Süriyeyi Çok rahat Alt Edebilirizde Abd İzin vermiyor
ABD izin versin vermesin NATO 5. Maddeyi uygulamaya başladı..
Hakkımızda hayırlısı.2 mehmetçiğimiz inşallah bulunur.Haberi ilk duyduğumuz an hepimizin yüreği parçalandı.Suriyeden özür vs bekliyoruz ama ben Esad'ın özür dileyeceğini sanmıyorum.
hocam,o kişiliksiz şimdi sövemiyorum da, onlardan hayır gördük mü özürü görücez..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)