Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

TravianFun 2 Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gordonluyuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 742

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TravianTürkiye.tk Adlı vardı bi Travian Güzeldi. Devamı GElmemıstı. Bizde Devamını Getirelim ve Üyelere Güzel Bir Oyun İmkanı Verelim Diye Hİç Bir Masraftan Kaçınmadık. Ve Açtım. Üye Çekip Reklam Yaparsanız Seviniriz. Pvp lerin En İyileri Arasındayım Bence Şuanda.

furkanoo 2 tane birbirinden dandik host demişssin. Birinin serverını kötüleyince eline geçiyor? Ayrıca benimki com lu site seninki ise .tk li site hangisi daha iyi acaba iyi düşün.

com lu site olup .tk lı site olması benı ılgılendirmez. Hostunun gücü çok az 300 userı kaldıracagını sanmam ve kapanacak adım gibi eminim. .com .tk domaindir. önemli olan hosttur. hostun ne kadar sağlamsa serverinda o kadar güçlü ve sağlam olur. maşallah bi mesaj yazıp yollıcam yarım saatte giriyor. Gerisini Siz Düşünün.

com lu site olup .tk lı site olması benı ılgılendirmez. Hostunun gücü çok az 300 userı kaldıracagını sanmam ve kapanacak adım gibi eminim. .com .tk domaindir. önemli olan hosttur. hostun ne kadar sağlamsa serverinda o kadar güçlü ve sağlam olur. maşallah bi mesaj yazıp yollıcam yarım saatte giriyor. Gerisini Siz Düşünün.

Elinde herhangi bir kanıt var mı hostlara dair?
İnsanların hostlarını kötüleyeceksen ortaya bir kanıt koyabilmelisin,ben girdim gayet de hızlı oyun.Bir hata yok.

Elinde herhangi bir kanıt var mı hostlara dair?
İnsanların hostlarını kötüleyeceksen ortaya bir kanıt koyabilmelisin,ben girdim gayet de hızlı oyun.Bir hata yok.
Bilemiyecem Orasını Dün Oyuna Girdigimde Dakikalarca Ana Sayfanın Açılmasını Bekledim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri