- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TravianTürkiye.tk Adlı vardı bi Travian Güzeldi. Devamı GElmemıstı. Bizde Devamını Getirelim ve Üyelere Güzel Bir Oyun İmkanı Verelim Diye Hİç Bir Masraftan Kaçınmadık. Ve Açtım. Üye Çekip Reklam Yaparsanız Seviniriz. Pvp lerin En İyileri Arasındayım Bence Şuanda.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 1h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
furkanoo 2 tane birbirinden dandik host demişssin. Birinin serverını kötüleyince eline geçiyor? Ayrıca benimki com lu site seninki ise .tk li site hangisi daha iyi acaba iyi düşün.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
com lu site olup .tk lı site olması benı ılgılendirmez. Hostunun gücü çok az 300 userı kaldıracagını sanmam ve kapanacak adım gibi eminim. .com .tk domaindir. önemli olan hosttur. hostun ne kadar sağlamsa serverinda o kadar güçlü ve sağlam olur. maşallah bi mesaj yazıp yollıcam yarım saatte giriyor. Gerisini Siz Düşünün.
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
com lu site olup .tk lı site olması benı ılgılendirmez. Hostunun gücü çok az 300 userı kaldıracagını sanmam ve kapanacak adım gibi eminim. .com .tk domaindir. önemli olan hosttur. hostun ne kadar sağlamsa serverinda o kadar güçlü ve sağlam olur. maşallah bi mesaj yazıp yollıcam yarım saatte giriyor. Gerisini Siz Düşünün.
Elinde herhangi bir kanıt var mı hostlara dair?
İnsanların hostlarını kötüleyeceksen ortaya bir kanıt koyabilmelisin,ben girdim gayet de hızlı oyun.Bir hata yok.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilemiyecem Orasını Dün Oyuna Girdigimde Dakikalarca Ana Sayfanın Açılmasını Bekledim.Elinde herhangi bir kanıt var mı hostlara dair?
İnsanların hostlarını kötüleyeceksen ortaya bir kanıt koyabilmelisin,ben girdim gayet de hızlı oyun.Bir hata yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)