mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Darkorbit Son Haddinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan npcakar70520
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Ben Bugu Şans Eseri Buldum Günde 1 Kişi Bile 20-25 Defa Porttan atlıyor Benden Önce Bulanlar Olmuş Olabilir Veya Farkına Varmamamışda Olabilir..Tamamen Darkorbitin Yenilik Hatası..Eminim İlerde Yeni Buglar Cıkacak..Bu Oyun Yenilige Acık Olursa O KADAR COK Bug Olur..Ben Bunu Biliyorum Umarım Yanlış Biliyorumdur.

(Bu Arada Cidden Eskiden Adam Mavi Sıkınca
Abi Cekiyorduk :D ) Patlayınca üzülüyorduk Şimdi Patlatamayınca Arkadasından Küfür Ediyoruz..Oyun Cok Degişti :D

Son düzenleme:
Ben Bugu Şans Eseri Buldum Günde 1 Kişi Bile 20-25 Defa Porttan atlıyor Benden Önce Bulanlar Olmuş Olabilir Veya Farkına Varmamamışda Olabilir..Tamamen Darkorbitin Yenilik Hatası..Eminim İlerde Yeni Buglar Cıkacak..Bu Oyun Yenilige Acık Olursa O KADAR COK Bug Olur..Ben Bunu Biliyorum Umarım Yanlış Biliyorumdur.

Abi Cekiyorduk :D ) Patlayınca üzülüyorduk Şimdi Patlatamayınca Arkadasından Küfür Ediyoruz..Oyun Cok Degişti :D

:ka19:

:m08::m08:bütün bunlar olurken yöneticiler halen daha botların kökünü kurutma peşinde olan olmuş daha ne yapabilirsin ki

arkadaşlar hiç bir Cephane elinizden alınamaz şöyle düşünelim
eliyle kasanlarda var buda büyük haksızlık olur :)

Bence siz şu günü de değerlendirip 9-10 lwl olmaya bakın

8hy2u.jpg

Şuna bakın ne kadar masum kasılıyor ...

Eskiden bizde öyleydik .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri