Oyuna ilk başladığım zaman çok eğlenceliydi mavi sıkana kral gözüyle bakardık.Tsler muhteşemdi zaten konuşmalar muhabbet.Şimdi ise bir sürü yenilik geldi ve artık 160 k vurabilmek bile mümkün?Belki biz bu yüzden bot kullanıyoruz.Elimizle kasılamadığımız için.
Ve 1-2 gündür devam eden Bug ilk önce çok sevindim ve şuan bakıyorumki
hiç bir değeri kalmamış oyunun böyle bu kadar açık vermesi büyük bir şirketin gerçekten içler acısı veya son evreleri oyunun.Herkez full olacak ne gereği kaldı ki...
Darkorbiti bırakıyorum oynamaya değmezmiş.
Eminim Bildirildi diyen arkadaşlar çıkacaktır
Ve 1-2 gündür devam eden Bug ilk önce çok sevindim ve şuan bakıyorumki
hiç bir değeri kalmamış oyunun böyle bu kadar açık vermesi büyük bir şirketin gerçekten içler acısı veya son evreleri oyunun.Herkez full olacak ne gereği kaldı ki...
Darkorbiti bırakıyorum oynamaya değmezmiş.
Eminim Bildirildi diyen arkadaşlar çıkacaktır

bırakmana üzüldüm kardeşim ama bu oyun urisinin olanın sözü geçiyo oda iki yolla elde ediliyo bir para ile 2 bizim kulllandığımız bot , bug gibi yöntemlerle
ama şu oyuna yatıracak 5 kuruş param olsa saniyesine bot , bug , hile hepsini bırakacağim 
ama şu oyuna yatıracak 5 kuruş param olsa saniyesine bot , bug , hile hepsini bırakacağim 
Bu onun büyük şirket olduğunu değil aksine küçük bir şirket olduğunu kalitesiz ve kötü ekipten kurulu olduğunun bir göstergesidir 

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:Bu onun büyük şirket olduğunu değil aksine küçük bir şirket olduğunu kalitesiz ve kötü ekipten kurulu olduğunun bir göstergesidir![]()