Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

.. Ve huzurlarınızda Dirk Kuyt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dayibey58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 119

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe tarihinin bir parçası olmak istediğini ifade eden Dirk Kuyt, ezeli rakibe de şu mesajı gönderdi: 'Galatasaray'a gol atarak gerçek Fenerbahçeli olmak için sabırsızlanıyorum“.

Eşiyle birlikte İstanbul`a gelen Dirk Kuyt, verdiği ilk demeçte yeni takımını yakından tanıdığını söyledi ve Fenerbahçe tarihinde kendisinin de yer almak istediğin açıkladı. Dün sabah saatlerinde Hollanda Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından Rotterdam Havaalanı `ndan uğurlanan Kuyt, saat 13.45 sularında, özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı`na indi. Hollandalı yıldızı İdari Menacer Hasan Çetinkaya, kulüp yetkilileri ve taraftarlar karşıladı. Fenerbahçe atkısıyla ve tezahüratlar eşliğinde taraftarların karşısına çıkan Kuyt, ayağının tozuyla verdiği ilk demeçte şunları söyledi:

Şimdiden heyecanı dorukta

“Birkaç haftadır Fenerbahçe`nin bir parçası olmanın mutluluğu yaşıyorum. Buraya gelmeyi dört gözle bekliyordum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık geleceğe bakıp; yakalayacağımız başarıların heyecanını da yaşıyorum. İstanbul`a daha önceden de gelmiştim. Fenerbahçe ve tarihi hakkında da bilgi sahibiyim. Feyenoord`ta oynadığım zamanlarda Fenerbahçe ile yaptığımız maçta, Fenerbahçe`nin taraftarının ne kadar büyük olduğunu görmüştüm. Dolayısıyla Fenerbahçe tarihinin bir parçası olmak, burada başarılar yakalamak istiyorum.“

‘Cim Bom`a golüm var`

Galatasaray`a karşı gol atarak gerçek Fenerbahçeli olmak istediğini de söyleyen Kuyt, “Zaten bu tür büyük maçları, oynadığım tüm kulüplerde dört gözle beklerdim. Liverpool`da oynarken Everton maçlarını, Feyenoord`ta oynarken de Ajax maçlarını sabırsızlıkla beklerdim. Galatasaray maçı da beklediğim maçlardan birisi“ diye konuştu.

fft30mm1785683.jpg

Kuyt ailesi İstanbul`da

Sarı-Lacivertliler`in transfer bombası Kuyt, eşiyle birlikte ilk kez İstanbul`a böyle ayak bastı. Hollandalı yıldız, özel bir jetle geldi.

Taraftara mesaj

Sarı-Lacivertli formayla başarı yakalamak için sabırsızlandığını belirten Kuyt, “Seneler önce Avrupa kupasında oynanan Fenerbahçe-Feyenoord maçında, taraftarların yarattığı ambians beni çok etkilemişti, gerçekten fantastikti. Ben de o zamanlarda ileride böyle bir kulüpte oynamanın tohumlarını atmıştım. Onlarla büyük mutluluklar yaşayacağız“ dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri