InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Savundu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GranceR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

GranceR

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Corinthians Kulübü Başkanı Andres Sanchez sarı-lacivertli futbolcunun kendisini telefonla arayarak “Beni Fenerbahçe`den alın“ dediğini söyledi. Sanchez Brezilya`da yayın yapan Radyo Bandeirantese`deki 0 röportajında Cristian`ın Fenerbahçe`de mutlu olmadığını ileri sürdü ve “Bu futbolcunun bize dönmek istediği haberleri doğru. Kendisi geçtiğimiz günlerde beni arayarak bu niyetini dile getirdi“ ifadesini kullandı. Başkan Sanchez Cristian ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisine Fenerbahçe`den aldığı ücreti garanti edemeyeceğini söylediğini de vurguladı “Bana ‘Para önemli değil. Daha az bir paraya sizde oynarım. Yeter ki Fenerbahçe ile anlaşın` dedi“ bilgisini verdi.

Corinthians Başkanı bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi ile temaslara başladıklarını belirtti Cristian`ın ara transferde kendi formalarını giyme olasılığının çok yüksek olduğunu savundu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri