telefonun garantiden çıkmasını göze alarak root ve rom atıp .exax reader programını yüklettim bölelikle .exe uzantılı dosyaları rahatlıkla açabiliyorum.
Benimkide romlu acaba banada o programın linkini özelden atabilirmisin?
böyle birşey varsa 150tlye tablet pc var alıcam andoroidli Ibota koyucam
Dershaneye gittiğimde şarj ederim okulda falan montun cebine koyarım prizde var iyi olur vallaha
150 tlye androidli elektronik sözlükmü alıcan ? poly felan :m08:
Benimkide romlu acaba banada o programın linkini özelden atabilirmisin?
ben telefonumu ilk aldıgımda biobot vardı düşündüm araştırmalarım sonucunda o programı buldum fakat root gerektiriyodu 2 yıllık garantsini bozup root attırdım ve o programı 30 Liraya yüklettim rootda dahil. biobot açılıyodu ama telefon çok ısınıyodu ICS ice cream sandwich yüklettim biraz düzeldi ama telefonun arka kağagı çıksa servis değişmiyor.özel servise yollmak gerek buda para demek. sen en iyisi tw yada puffin le wifiden kutu topla :ka19:
Bir kere rom atmışımben telefonumu ilk aldıgımda biobot vardı düşündüm araştırmalarım sonucunda o programı buldum fakat root gerektiriyodu 2 yıllık garantsini bozup root attırdım ve o programı 30 Liraya yüklettim rootda dahil. biobot açılıyodu ama telefon çok ısınıyodu ICS ice cream sandwich yüklettim biraz düzeldi ama telefonun arka kağagı çıksa servis değişmiyor.özel servise yollmak gerek buda para demek. sen en iyisi tw yada puffin le wifiden kutu topla :ka19:
Zaten telefon LG Optimus ME.Programın ismini bir daha yazabilirmisin exax reader diye bir şey bulamadımmarkette ve internette bende bulamadım sadece ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yöneten bakıyorum .exax reader v00.04 special edition yazıyor bunu isteğim dolayısıyla telefoncu abi yüklemişti iyide kazık sokmuştu 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)