R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Android ve Boxybot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimkide romlu acaba banada o programın linkini özelden atabilirmisin?

ben telefonumu ilk aldıgımda biobot vardı düşündüm araştırmalarım sonucunda o programı buldum fakat root gerektiriyodu 2 yıllık garantsini bozup root attırdım ve o programı 30 Liraya yüklettim rootda dahil. biobot açılıyodu ama telefon çok ısınıyodu ICS ice cream sandwich yüklettim biraz düzeldi ama telefonun arka kağagı çıksa servis değişmiyor.özel servise yollmak gerek buda para demek. sen en iyisi tw yada puffin le wifiden kutu topla :ka19:

ben telefonumu ilk aldıgımda biobot vardı düşündüm araştırmalarım sonucunda o programı buldum fakat root gerektiriyodu 2 yıllık garantsini bozup root attırdım ve o programı 30 Liraya yüklettim rootda dahil. biobot açılıyodu ama telefon çok ısınıyodu ICS ice cream sandwich yüklettim biraz düzeldi ama telefonun arka kağagı çıksa servis değişmiyor.özel servise yollmak gerek buda para demek. sen en iyisi tw yada puffin le wifiden kutu topla :ka19:
Bir kere rom atmışım :D Zaten telefon LG Optimus ME.Programın ismini bir daha yazabilirmisin exax reader diye bir şey bulamadım

markette ve internette bende bulamadım sadece ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yöneten bakıyorum .exax reader v00.04 special edition yazıyor bunu isteğim dolayısıyla telefoncu abi yüklemişti iyide kazık sokmuştu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri