R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Android ve Boxybot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir sorum olacak.Bir konuda gördüm arkadaş boxybotu androidde açabilirsin diye.Acaba bu nasıl oluyor bir bilginiz varmı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konu benimdi malesef her telefonda açılmıyor. ben turkcell t20 kullanıyorum ICS rom kullanıyorum.Rom yazılım demek.bkz:Samsung S serisi hariç açmıyor ötekilerini bilmiyorum.
Turkcell t20de rom şartıyla açılıyor

ama size telefondan darkorbite girip kutu toplamayı önerebilirim.
bunun 2 yolu var
en zahmetsizi işe
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

buradan puffin web browserimizi indirip onuya girmek.

2-gene Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buradan teamwineveri indirip önce bilgisararınızdan darkorbite girp telefondan bağlanıyorsun. ordan canavar kesip kutu topluyorsun.[bu yöntemle S2de counter oynuyorlar :D] bota bıraktıgın zaman istediğin zaman charını kontrol edebiliyosun

Repi hakettim galiba :D
Konu benimdi malesef her telefonda açılmıyor. ben turkcell t20 kullanıyorum ICS rom kullanıyorum.Rom yazılım demek.bkz:Samsung S serisi hariç açmıyor ötekilerini bilmiyorum.
Turkcell t20de rom şartıyla açılıyor

ama size telefondan darkorbite girip kutu toplamayı önerebilirim.
bunun 2 yolu var
en zahmetsizi işe

buradan puffin web browserimizi indirip onuya girmek.

2-gene buradan teamwineveri indirip önce bilgisararınızdan darkorbite girp telefondan bağlanıyorsun. ordan canavar kesip kutu topluyorsun.[bu yöntemle S2de counter oynuyorlar :D] bota bıraktıgın zaman istediğin zaman charını kontrol edebiliyosun

Repi hakettim galiba :D

saol benim telefonda romluda markası farklı :( Neyse yine de teşekkürler
Edit:Romlu olsa bile android .exe uzantılı dosyaları açamıyor?Nasıl açmayı başardın

Son düzenleme:
böyle birşey varsa 150tlye tablet pc var alıcam andoroidli Ibota koyucam :D
Dershaneye gittiğimde şarj ederim okulda falan montun cebine koyarım prizde var iyi olur vallaha

saol benim telefonda romluda markası farklı :( Neyse yine de teşekkürler
Edit:Romlu olsa bile android .exe uzantılı dosyaları açamıyor?Nasıl açmayı başardın

telefonun garantiden çıkmasını göze alarak root ve rom atıp .exax reader programını yüklettim bölelikle .exe uzantılı dosyaları rahatlıkla açabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri