Beyler bir sorum olacak.Bir konuda gördüm arkadaş boxybotu androidde açabilirsin diye.Acaba bu nasıl oluyor bir bilginiz varmı?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu benimdi malesef her telefonda açılmıyor. ben turkcell t20 kullanıyorum ICS rom kullanıyorum.Rom yazılım demek.bkz:Samsung S serisi hariç açmıyor ötekilerini bilmiyorum.
Turkcell t20de rom şartıyla açılıyor
ama size telefondan darkorbite girip kutu toplamayı önerebilirim.
bunun 2 yolu var
en zahmetsizi işe
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
buradan puffin web browserimizi indirip onuya girmek.
2-gene Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buradan teamwineveri indirip önce bilgisararınızdan darkorbite girp telefondan bağlanıyorsun. ordan canavar kesip kutu topluyorsun.[bu yöntemle S2de counter oynuyorlar] bota bıraktıgın zaman istediğin zaman charını kontrol edebiliyosun
Repi hakettim galiba
Konu benimdi malesef her telefonda açılmıyor. ben turkcell t20 kullanıyorum ICS rom kullanıyorum.Rom yazılım demek.bkz:Samsung S serisi hariç açmıyor ötekilerini bilmiyorum.
bunun 2 yolu var
en zahmetsizi işe
2-gene
] bota bıraktıgın zaman istediğin zaman charını kontrol edebiliyosun
Repi hakettim galiba
bunun 2 yolu var
en zahmetsizi işe
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2-gene
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buradan teamwineveri indirip önce bilgisararınızdan darkorbite girp telefondan bağlanıyorsun. ordan canavar kesip kutu topluyorsun.[bu yöntemle S2de counter oynuyorlar
] bota bıraktıgın zaman istediğin zaman charını kontrol edebiliyosun Repi hakettim galiba

saol benim telefonda romluda markası farklı
Neyse yine de teşekkürler
Edit:Romlu olsa bile android .exe uzantılı dosyaları açamıyor?Nasıl açmayı başardın
Neyse yine de teşekkürlerEdit:Romlu olsa bile android .exe uzantılı dosyaları açamıyor?Nasıl açmayı başardın
Son düzenleme:
böyle birşey varsa 150tlye tablet pc var alıcam andoroidli Ibota koyucam 
Dershaneye gittiğimde şarj ederim okulda falan montun cebine koyarım prizde var iyi olur vallaha

Dershaneye gittiğimde şarj ederim okulda falan montun cebine koyarım prizde var iyi olur vallaha
saol benim telefonda romluda markası farklıNeyse yine de teşekkürler
Edit:Romlu olsa bile android .exe uzantılı dosyaları açamıyor?Nasıl açmayı başardın
telefonun garantiden çıkmasını göze alarak root ve rom atıp .exax reader programını yüklettim bölelikle .exe uzantılı dosyaları rahatlıkla açabiliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)