Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Şans Kutusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan COREtm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benimde bir arkadaşım aynı salaklığı yapmıştı başka hatlardan alınca çok para gidiyor :D

Sevgilim saçlarımı överken oyun oynamak gibisi yok hacı. Yani saçları değerlendirmek için akmak lazım ortamlara tabi.

Bende eski wt playeri olarak kampanyayı güzel buldum.Yeni karakterler yeni heyecanlar.

"Wolfteamın çıkışında ilk fransız ordusu onları işe almış bunu biliyor muydunuz ? Turkcell joygame ve gamesultan kampanyalarından faydalanarak sizlerde başlayabilirsiniz oyuna ""Fransız Ordusu, ""WolfTeam"" yani Kurt Takımı adında, 2. Yabancı Lejyon olarak da bilinen yeni ve özel bir güç kurdu. Kurulan bu takım için dünya çapında araştırmalar yapan Fransız Ordusu, buldukları özel birliklerle Wolfteam`i gün geçtikçe güçlendirdiler."""

Bu kampanya sadece turkcellilere özel kulağınıza küpe olsun sonra vay efendim ben bilmiyodum diye ağlamayın valla turkcelli olmadan kampanyaya katılırsanız ağlayacak konturünüz bile olmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri