HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler hemen pbdo botu açın char toplasın kutuyu sonra siz bu arada hemen hangara girin azami hız ınız kaçmış ona bakın sonra cheat engineden pbdo botu seçin oraya azami hızınızı yazın örn benim 450 idi 450 yazdım ve first scan dedim çıkan ilk yere tıkladım ve 650 yaptım volue sini hız gerçekten arttı deneyin yorumları bekliyorum
tam 30 dk dir kasıyor hileyi 15-20 dk önce açtım %40-%50 hızı arttı ve dikkat ettiyseniz x2 haritasındayım şu an event var x2 haritalarında şamandıralar var ve burası düşman dolu şu an ama yetişemiyorlar hiç patlamadı char
30 dk de 1.500 uri saat de 3.000 uri yapar ve ben günde yaklaşık 15 saat bırakıyorum bota yani günlük 45.000 uri
videoyu çeken arkadaşa teşekkürler lütfen hd olarak izleyiniz %40-%50 lik bir hız artışı var
BoxyBOT için:
önce girin boxybot a hızınız hangi confi de düşükse o confiye alın bottan geminizi sonra o hızınızı yazın örnegin benim cf2 de hiç hız yok geminin kendi hızı 300 cheat engineye 300 yazıyorum sonra diger confiye yani hız jenaratörü olan confiye geçiyorum bottan ve hangardan hızıma bakıp o hızı yazıp cheat engineye next scan yapıyorum ve ilk çıkan yerin velue sini 650 yapıyoruz
rep please
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tam 30 dk dir kasıyor hileyi 15-20 dk önce açtım %40-%50 hızı arttı ve dikkat ettiyseniz x2 haritasındayım şu an event var x2 haritalarında şamandıralar var ve burası düşman dolu şu an ama yetişemiyorlar hiç patlamadı char
30 dk de 1.500 uri saat de 3.000 uri yapar ve ben günde yaklaşık 15 saat bırakıyorum bota yani günlük 45.000 uri
videoyu çeken arkadaşa teşekkürler lütfen hd olarak izleyiniz %40-%50 lik bir hız artışı var
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BoxyBOT için:
önce girin boxybot a hızınız hangi confi de düşükse o confiye alın bottan geminizi sonra o hızınızı yazın örnegin benim cf2 de hiç hız yok geminin kendi hızı 300 cheat engineye 300 yazıyorum sonra diger confiye yani hız jenaratörü olan confiye geçiyorum bottan ve hangardan hızıma bakıp o hızı yazıp cheat engineye next scan yapıyorum ve ilk çıkan yerin velue sini 650 yapıyoruz
rep please

Son düzenleme:
tam diger açtıgım konu olmadı yoruma aklıma bi fikir geldi yazdım denedim oldu
D
DAma Diğer konunda sana söylemiştim.
Bot sana Haritada hızlı gidiyormuş gibi Görünür ancak Azami hızı yine aynıdır.
Sence Darkorbit Gibi Bir oyunda First Scan yaparak Speed hack yapılabilinirmi?
Bot sana Haritada hızlı gidiyormuş gibi Görünür ancak Azami hızı yine aynıdır.
Sence Darkorbit Gibi Bir oyunda First Scan yaparak Speed hack yapılabilinirmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)