Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler sizde amma abartınız ne var be 116 editmi 
Sizde
Çok az edııtn var senınde kardeşimmm

Sizde
Sizde
116 edite az diyorsun,Peki senin 116 editin varmı? Burada abartma falanda yok.Ayrıca herkezin açtığı konulara çok olumsuz cevaplar veriyorsun.Bunlara dikakt et!!
Sizde
boş insan !!

ya tr de 92 lewel ninjam ban yemişti türke gitmem bidaha, sw kurmak bana göre değil geç, pwp takılmaya devam edecemkardeşim öncellikler tebrikler.büyk emek vermişsindir.oyunda eskiden bizdede 170 edt vardı.ama biz tabi video çekip koymadık forumara onun yerine karakterler açıp hepsini full edit dizip ss çekip foruma koyduk.belmem belki zevkilidr ama benden sana tavsiye o editlerini birçoğunu sat.ben 170 in 150ye yakınını gerek kontör gerek para ile sattım.Mmetin2 türkte chard aldım.bu mmo ya yaklaşık 200 ila 250 TL arası para baydımama kazandıgım para bunun 6-7-8 katı civarında.
onunlada bir pvp açtım adını vermek olmaz.ondada edit satışı yaparak kazandık.onada saldırdılar aldılar elimden![]()
şimdi ise kazandıgım kar ı düşünüyorum.Cidden iyi kar etmişim.benim yolumun aynısından git demiyorum sadece gittiğim yolun çizgisini takip et sonra sende kendi çizgini yarat
iyi günler

Sizde
Ya komiklik yapmak istedi yapamadı;
Ya da mal.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)