Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert: The Blood Coronation (Ana Görev) Rehberi

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 16944s
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 19 Gün
MmoLira
3,595
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

The Blood Coronation, Bölüm 8’in başlarında gelen görevlerden ve seni direkt Demeniss başkentine itiyor. Görevin özü şu: Duke Caliburn’ün eski ofisini bulup, oradaki izlerden Myurdin’in nerede olduğuna dair ipucu topluyorsun. Ödül kısmı eşya değil, tamamen hikâye ilerlemesi; o yüzden burada “loot toplayayım” diye oyalanmak gereksiz.

Eski ofise git​

Demeniss başkentinde kocaman saraya girmen gerekiyor. İçerideki düşmanlar genelde düşman; açık konuşayım, ben burada “stealth yapayım” diye uğraşmadım, önüme geleni temizleyip geçtim. İtibar falan da dert olmuyor. Sadece şuna dikkat: Bazıları seni yakalayıp yere grapple atıyor; bunu yersen oyun seni çatılara geri atabiliyor ve tekrar yol yürütüyor. O yüzden yakalanmadan ilerlemek daha rahat.

Kalenin içine girince üst kata çık. Aradığın yer ikinci katlarda; tam “ofis” gibi değil, biraz daha ziyafet salonu havasında bir oda.

crimson-desert-116-3.jpg

Blood coronation anısını oku (Visione)​

Eski ofiste mavi hayalet izleri göreceksin. Önce onları izleyip “Learning in Progress” dolana kadar takip ediyorsun. Sonra Visione helmet ile “Memory Fragment” açman gerekiyor (menüden/ envanterden seçerek). Burada kritik nokta şu: Bu moda girdikten sonra sakın çıkma. Yani istemeden iptal edersen, tekrar ofise dönüp fragment’i yeniden açıp hayaletleri baştan izlemek zorunda kalırsın.

Helmet modu açıkken hayaletleri takip et ve zemin kata, büyük audience chamber’a (seyirci/taht salonu gibi düşün) in.

crimson-desert-116-4-2.jpg

Nobles konuşmasını dinle​

Hâlâ Visione modundayken, salon içinde daha parlak mavi görünen hayaletleri bul. Üç tanesi “Examine” uyarısı veriyor; üçünü de incelemen gerekiyor. Sonrasında salonda yaşanan bir katliam anısı açılıyor.

Buradan sonra iş ara sahneye bağlanıyor: Gabriel Caliburn saldırıyor. Bu kısımda kasmana gerek yok; oyun zaten “yenil” diye tasarlamış gibi. Ben de direkt saldım, o dövsün; ardından ara sahne geliyor ve bir sonraki görev başlıyor (oradan sonra Damiane kısmına geçiyorsun).​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri