mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Acil Biri Yardım Etsin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kroniq26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Darkobite Bayağı Önce Başlamıştım Ama Bayadır Oynamıyordum.Şuan Bana Yardım Edicek Varmı? :confused: Tr6da oynuyorum Gemim Bigboy 2 lf3 2 tane lf2 3 tane mp-1 var roketatarım yok 2.000 urilik 7tane hız jeneratorum var yanı g3n-7900 2 tane 2.500 urilik kalkan jeneratoru var 6 tane 16.000credilik kalkan var extralarda tamir robotu 1 var tamir robotu auto cpu var 4 lv ıkıtane flax var ıkısındee mp-1 lazer var bırının hasrı %60 dieri &65 tasrmları bos 1 tanede 1 lv flax var %18 hasr var baska hıc bıse yok petım fln yok droitelerın puanları 4 lvlın bırı 117 1 lv olan 87 4 lvlın dıerı 88 2.614.471 credi var 5.216 urim var bana yardımcı olucak eklesin açık tır çogu zaman e s e s l y _ m u r o 2 6 @ w i n d o w s l i v e . c o m bana golı ırıs credı kasmada yardım edıcek ıpucu verıcek fln varsa eklesn veya yardım edıcek mmo da oynuyorum :):016: yardım edene yatıp klkıp dua edıcem :D iyi forumlar :D

Cevap yazack kmsenin olacağını düşünmüyorum Kusura bakma Ama Gemi Çok Kötü Kimsenin Uğraşacağını sanmıyorum.:ka19:

BEN yardım edrim abd2 gel direk goli alım sana lf3 full dizerm sen merak etem senn cara 10tl yatrım maşım 600tl sa na yaprım bu ilkleri gel full irsi olursn abd2 ismim:Oº°‘¨pirens¨‘°ºO
2 goli var 3 leo 1wegance war gemm full lf3 deyil ama klanımda 130m var hergun cubi kesyor gelmeni tavsiye ederim orda tr6 fazal gelişmesin :) burda irsi 10m ye alırken orda 60m fln burda golyi 3m bas sende oolr :D leo 300k bastım aldım :)

BEN yardım edrim abd2 gel direk goli alım sana lf3 full dizerm sen merak etem senn cara 10tl yatrım maşım 600tl sa na yaprım bu ilkleri gel full irsi olursn abd2 ismim:Oº°‘¨pirens¨‘°ºO
2 goli var 3 leo 1wegance war gemm full lf3 deyil ama klanımda 130m var hergun cubi kesyor gelmeni tavsiye ederim orda tr6 fazal gelişmesin :) burda irsi 10m ye alırken orda 60m fln burda golyi 3m bas sende oolr :D leo 300k bastım aldım :)

us3 yani bende ordayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri