- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
DURUM:
ÇALIŞMIYOR!!!
ÇALIŞMIYOR!!!
İyi günler arkadaşlar bu hileyi araştırdım bir sürü toparlama yaptim sonunda doğru inject i buldum hack çalışıyor şu an oyundan çıktım ve bu konuyu açtim
Hilenin özellikleri
WallHack
See Ghosts
OHK Knife
Knife 360°
Speed Knife
Shot Through Walls - Press F10 to enable in game.
No Grenade Damage
Weapon Range
WallHack
See Ghosts
OHK Knife
Knife 360°
Speed Knife
Shot Through Walls - Press F10 to enable in game.
No Grenade Damage
Weapon Range
Bu hack zaten site de vardi diceksiniz ancak o hileyi win32 çalıştırmıyordu ancak bunu çalıştırıyor.
dll:
Virustotal:
Evet virüs vardır, ama ben bir zararını görmedim.Siz yinede kendi pc'nizde taratin. Suçlusu ben olmiyim.
İnjector :
Virustotal:
Ne yazik ki bunda da virus vardir ama ben gerçekten hiç bir şekilde zarar gormedim tekrardan soyluyorum siz yinede taratin.
NASIL ÇALIŞIR: İNJECTORUMUZU AÇIYORUZ. İSTERSENİZ DLL DOSYASİNİ VE İNJECTOR U MASAUSTUNE ATİN DAHA KOLAY OLABİLİR. AÇTİKTAN SONRA SAĞ UST TE BULUNAN 'PROCCES NAME'ye 'crossfire.exe' yaziyoruz(tirnak işareti olmadan) Ardından sol altta bulunan add a tiklayip dll mizi seçiyoruz ve inject diyoruz ardindan oyunu açıyoruz
oyunu açtiktan sonra injector un kapanmasini istiyor iseniz yukardaki settings e basip 'auto inject startup' ve 'close on injection' seçeneklerine tiklayabilirsiniz.
Resimler:
Kanıt:
http://imageshack.us/photo/my-images/337/crossfire201206180000.png/
Son olarak arkadaşlar hack açıldıgında bip diye bir ses gelip bir site açılcaktir. boşverin siz siteyi kapatip oyunuza girin
Gördüğünüz gibi antivurus programi çalışmaktadır. bir de f10 ile çalışan Shot Through Walls hackimiz var bunu kullanmanizi tavsiye etmem f10 a basinca bir şey olmuyor + bilgisayariniz kitleniyor yeniden başlatmak zorunda kaliyorsunuz. Bu konu bugun açılmıştı ama ben biraz daha detayli anlattim. Bir de her oyuna girişinizde başka bir kotu cariniz ile denerseniz sizin için iyi olur.
arkadaşlar az once çarım ban yedi.. çalışmıyor bilginize.
dll:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal:
Evet virüs vardır, ama ben bir zararını görmedim.Siz yinede kendi pc'nizde taratin. Suçlusu ben olmiyim.
İnjector :
Virustotal:
Ne yazik ki bunda da virus vardir ama ben gerçekten hiç bir şekilde zarar gormedim tekrardan soyluyorum siz yinede taratin.
NASIL ÇALIŞIR: İNJECTORUMUZU AÇIYORUZ. İSTERSENİZ DLL DOSYASİNİ VE İNJECTOR U MASAUSTUNE ATİN DAHA KOLAY OLABİLİR. AÇTİKTAN SONRA SAĞ UST TE BULUNAN 'PROCCES NAME'ye 'crossfire.exe' yaziyoruz(tirnak işareti olmadan) Ardından sol altta bulunan add a tiklayip dll mizi seçiyoruz ve inject diyoruz ardindan oyunu açıyoruz
oyunu açtiktan sonra injector un kapanmasini istiyor iseniz yukardaki settings e basip 'auto inject startup' ve 'close on injection' seçeneklerine tiklayabilirsiniz.Resimler:
Kanıt:
Son olarak arkadaşlar hack açıldıgında bip diye bir ses gelip bir site açılcaktir. boşverin siz siteyi kapatip oyunuza girin
Gördüğünüz gibi antivurus programi çalışmaktadır. bir de f10 ile çalışan Shot Through Walls hackimiz var bunu kullanmanizi tavsiye etmem f10 a basinca bir şey olmuyor + bilgisayariniz kitleniyor yeniden başlatmak zorunda kaliyorsunuz. Bu konu bugun açılmıştı ama ben biraz daha detayli anlattim. Bir de her oyuna girişinizde başka bir kotu cariniz ile denerseniz sizin için iyi olur.
arkadaşlar az once çarım ban yedi.. çalışmıyor bilginize.
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Denicem 

- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne yazıkki Dwrite Yakalanıyor .
- Konular
- 19
- Online süresi
- 1m 17s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
bende çalıştı kaç gündür ariyordum buldum teşekkürler hüdaverdi
saol
saol- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)