C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire hack 18.06.2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hudaverdi123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudaverdi123

Level 2
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

DURUM:
ÇALIŞMIYOR!!!

İyi günler arkadaşlar bu hileyi araştırdım bir sürü toparlama yaptim sonunda doğru inject i buldum hack çalışıyor şu an oyundan çıktım ve bu konuyu açtim :D

Hilenin özellikleri

WallHack
See Ghosts
OHK Knife
Knife 360°
Speed Knife
Shot Through Walls - Press F10 to enable in game.
No Grenade Damage
Weapon Range

Bu hack zaten site de vardi diceksiniz ancak o hileyi win32 çalıştırmıyordu ancak bunu çalıştırıyor.

dll:

Virustotal:

Evet virüs vardır, ama ben bir zararını görmedim.Siz yinede kendi pc'nizde taratin. Suçlusu ben olmiyim.

İnjector
:

Virustotal:

Ne yazik ki bunda da virus vardir ama ben gerçekten hiç bir şekilde zarar gormedim tekrardan soyluyorum siz yinede taratin.

NASIL ÇALIŞIR: İNJECTORUMUZU AÇIYORUZ. İSTERSENİZ DLL DOSYASİNİ VE İNJECTOR U MASAUSTUNE ATİN DAHA KOLAY OLABİLİR. AÇTİKTAN SONRA SAĞ UST TE BULUNAN 'PROCCES NAME'ye 'crossfire.exe' yaziyoruz(tirnak işareti olmadan) Ardından sol altta bulunan add a tiklayip dll mizi seçiyoruz ve inject diyoruz ardindan oyunu açıyoruz :) oyunu açtiktan sonra injector un kapanmasini istiyor iseniz yukardaki settings e basip 'auto inject startup' ve 'close on injection' seçeneklerine tiklayabilirsiniz.

Resimler:

adszjid.png

Kanıt:

crossfire201206180000.png
http://imageshack.us/photo/my-images/337/crossfire201206180000.png/

Son olarak arkadaşlar hack açıldıgında bip diye bir ses gelip bir site açılcaktir. boşverin siz siteyi kapatip oyunuza girin

Gördüğünüz gibi antivurus programi çalışmaktadır. bir de f10 ile çalışan
Shot Through Walls hackimiz var bunu kullanmanizi tavsiye etmem f10 a basinca bir şey olmuyor + bilgisayariniz kitleniyor yeniden başlatmak zorunda kaliyorsunuz. Bu konu bugun açılmıştı ama ben biraz daha detayli anlattim. Bir de her oyuna girişinizde başka bir kotu cariniz ile denerseniz sizin için iyi olur.

arkadaşlar az once çarım ban yedi.. çalışmıyor bilginize.

Son düzenleme:
Ne yazıkki Dwrite Yakalanıyor .

bende çalıştı kaç gündür ariyordum buldum teşekkürler hüdaverdi :) saol

valla bende çalışıyor arkadaşlar şimdi oyundan çıktım bir başka dll daha paylaşıcam ikisi ile de deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri