Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
PB oynuyordum dinazor macı.Sure bıttı ve dınazor bız olacaktık.Birden bir uyarı geldı weapon bilmem ne.Break ve contunie vardı.Kısacası bastım kapandı.Bu 1 kere değil bir çok kez oldu.Neyse ben sıldım kaldırdım PB yı.Sonra yukledım.Şimdide guncelleme diyince daha 1 gıdım ılerlemeden donuyor ve 5 dk sonra bilinmeyen bir hata oluştu diyor.
LUTFEN YARDIM
PB oynuyordum dinazor macı.Sure bıttı ve dınazor bız olacaktık.Birden bir uyarı geldı weapon bilmem ne.Break ve contunie vardı.Kısacası bastım kapandı.Bu 1 kere değil bir çok kez oldu.Neyse ben sıldım kaldırdım PB yı.Sonra yukledım.Şimdide guncelleme diyince daha 1 gıdım ılerlemeden donuyor ve 5 dk sonra bilinmeyen bir hata oluştu diyor.
LUTFEN YARDIM
Teşekkurler ama yukledım ticket de atamıyorum.Gönder dıyorum yuklenır 5 dk sonra ınternet gıdıyor.
İnternet Explorer Kullanıyorsun Galiba Tarayıcıdan Kaynaklanabilir İnternet Explorerde Bazi Web Siteleri Forumlari Kaldıramama Gibi Bişe Var Google Chrome Kuullan Ticket İçin O Olmazsa Mozilla Firefox En Kötü İhtimalle Format Çözüm Olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...