HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
PB oynuyordum dinazor macı.Sure bıttı ve dınazor bız olacaktık.Birden bir uyarı geldı weapon bilmem ne.Break ve contunie vardı.Kısacası bastım kapandı.Bu 1 kere değil bir çok kez oldu.Neyse ben sıldım kaldırdım PB yı.Sonra yukledım.Şimdide guncelleme diyince daha 1 gıdım ılerlemeden donuyor ve 5 dk sonra bilinmeyen bir hata oluştu diyor.
LUTFEN YARDIM
PB oynuyordum dinazor macı.Sure bıttı ve dınazor bız olacaktık.Birden bir uyarı geldı weapon bilmem ne.Break ve contunie vardı.Kısacası bastım kapandı.Bu 1 kere değil bir çok kez oldu.Neyse ben sıldım kaldırdım PB yı.Sonra yukledım.Şimdide guncelleme diyince daha 1 gıdım ılerlemeden donuyor ve 5 dk sonra bilinmeyen bir hata oluştu diyor.
LUTFEN YARDIM
Teşekkurler ama yukledım ticket de atamıyorum.Gönder dıyorum yuklenır 5 dk sonra ınternet gıdıyor.
İnternet Explorer Kullanıyorsun Galiba Tarayıcıdan Kaynaklanabilir İnternet Explorerde Bazi Web Siteleri Forumlari Kaldıramama Gibi Bişe Var Google Chrome Kuullan Ticket İçin O Olmazsa Mozilla Firefox En Kötü İhtimalle Format Çözüm Olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...