Üzülmene Gerek Yok,Oyun Hatası KANITLAYA Bilirseniz Support'a Mesaj Atın..Onlar Size Dönüş Yapacaktır.
Üzülmene Gerek Yok,Oyun Hatası KANITLAYA Bilirseniz Support'a Mesaj Atın..Onlar Size Dönüş Yapacaktır.
Oyun donmasını bilgisayara bağlıyıp geri vermiyorlar hakkı oyun sorunu değil diyorlar.
Oyun donmasını bilgisayara bağlıyıp geri vermiyorlar hakkı oyun sorunu değil diyorlar.
Herhangi Bir Donma Fotosu Mesela Mini Haritada Sen Sol Alt Köşedesin NPCler Sag Üst Köşede Ve Sana Sürekli Vurmakta..Hemen Ekran Görüntüsünü Alın Ve Yollayın Ticket'e..Hakkınızı Geri Vermek Zorunda.
Herhangi Bir Donma Fotosu Mesela Mini Haritada Sen Sol Alt Köşedesin NPCler Sag Üst Köşede Ve Sana Sürekli Vurmakta..Hemen Ekran Görüntüsünü Alın Ve Yollayın Ticket'e..Hakkınızı Geri Vermek Zorunda.
Geçen aslında olmadığı halde gg deyken oyun dondu dedim bilgisayar hatası dedilerde o yüzden demiştim tabiki bende resim yoktu

Geçen aslında olmadığı halde gg deyken oyun dondu dedim bilgisayar hatası dedilerde o yüzden demiştim tabiki bende resim yoktu![]()
Ben Kaçdefa Geri Aldım Hakkımı Bazen Ben Haklı İken Bazen Oyun Haklı İken

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)