mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Tavsiye bekliyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RewiKingo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 945
Selam arkadaşlar. Sizce Spearhead mı alayım yoksa Goliath K2 mi? Spearhead gerçekten kaliteli ve özellikli öte yandan Goli K2 ise donanım kapasitesi ile süper bir şey.Kararsız kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum.

Aegise Uridium Biriktirebilirim Diyorsan Aegis Al

Elbette ilerisi için aeigis düşünebilirim.Fakat avantaj kutularına bot bıraktığım için düşman şirket oyuncularının beni haritada görmemesi gerekir.Buda spearheadın süper kamuflaj özelliğiyle mümkün.Malum pvp haritasında normal haritalara göre daha fazla urudium düşüyor.Yani aeigis alabilmem için urudium kasabilmem şart.Urudium kasabilmem için düşmanlardan korunmam şart.Ama yinede yanlış bir karar vermemek için sizin görüşlerinize başvurmak istedim...

Elbette ilerisi için aeigis düşünebilirim.Fakat avantaj kutularına bot bıraktığım için düşman şirket oyuncularının beni haritada görmemesi gerekir.Buda spearheadın süper kamuflaj özelliğiyle mümkün.Malum pvp haritasında normal haritalara göre daha fazla urudium düşüyor.Yani aeigis alabilmem için urudium kasabilmem şart.Urudium kasabilmem için düşmanlardan korunmam şart.Ama yinede yanlış bir karar vermemek için sizin görüşlerinize başvurmak istedim...

Güzel noktaya varmışssın.Eğer sen uridium kasma peşindeysen hızlı bir gemi almanı tavsiye ederim bunlardan birisi spearhead özelliğiyle gayet güzel kasılabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri