noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gg kapıları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muro6807
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 971
BEYLER BEN ALPHA KAPISINI BİTİRDİM BETAYIDA BİTİRİYODUM AGBİM BOTU KAPATTI ÖLDÜ CHAR :m08: GAMMAYIDA BİTİRİYODUM GENE AGBİM BOTU KAPATTI PROTEGİTLERDE ÖLDÜ CHAR:m08: SİNİRDEN GÜLÜYORUM

ALPHA KAPISINI BİTİRDİM DEMİŞTİM YA BEN ŞİMDİ 33/34 OLDU SON PARÇA GELMİYOR ALPHAYI 1 KERE BİTİRİNCE 1 KERE DAHA GİREMİYOZMU O YÜZDENMİ GELMİYOR SON PARÇA
şansızlık üstüne şansızlık başka bir olay:
Dışarı çıkarsınız botunuzu ayarlarsınız akşam geldiğinizde anneniz bilgisayarı kapatmıştır işte o an hayattan koparım:(

şansızlık üstüne şansızlık başka bir olay:
Dışarı çıkarsınız botunuzu ayarlarsınız akşam geldiğinizde anneniz bilgisayarı kapatmıştır işte o an hayattan koparım:(
:d BENDE ANNEMİM PC Yİ KAPATMA GİBİ Bİ DURUMU YOK PC SABAHTAN AKŞAMA KADAR AÇIK HERGÜN AMA AGBİM KAPATIYO KASIYO BOT DİYE :d

BEYLER BEN ALPHA KAPISINI BİTİRDİM BETAYIDA BİTİRİYODUM AGBİM BOTU KAPATTI ÖLDÜ CHAR :m08: GAMMAYIDA BİTİRİYODUM GENE AGBİM BOTU KAPATTI PROTEGİTLERDE ÖLDÜ CHAR:m08: SİNİRDEN GÜLÜYORUM

ALPHA KAPISINI BİTİRDİM DEMİŞTİM YA BEN ŞİMDİ 33/34 OLDU SON PARÇA GELMİYOR ALPHAYI 1 KERE BİTİRİNCE 1 KERE DAHA GİREMİYOZMU O YÜZDENMİ GELMİYOR SON PARÇA

300 GG'de Bir Arkadaş 1 Parça Çıkartamamıştı Gammada 64 Parçası Falan Vardı :)
2500 GG'de 3 Parça Çıkarsa Şanslıyım Demişti Şimdi O Aklıma Geldi :D :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri